Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματικά Ευρώπης για το Μουντιάλ 2018. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους (επτά όμιλοι των έξι ομάδων και δύο όμιλοι των πέντε ομάδων). Οι εννιά πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τέσσερα ακόμα εισιτήρια.

*4/4 νίκες μετράει η Αγγλία κόντρα στη Σλοβενία, οι τρεις τελευταίες εκ των οποίων επίσημες (9-4 επιμέρους σκορ).

*Μόλις μια ήττα έχει υποστεί η Σλοβενία στα τελευταία 9 εντός έδρας ματς προκριματικών μεγάλης διοργάνωσης (6-2-1), την υπέστη απ’ την Αγγλία τον Ιούνιο του 2015 (2-3).

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ένα σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στη Λουμπλιάνα, εκεί όπου η Σλοβενία θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στο φαβορί του ομίλου, Αγγλία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την πρώτη νίκη τους στην τρέχουσα προκριματική φάση με 1-0 εντός έδρας επί της Σλοβακίας το περασμένο Σάββατο, αποτέλεσμα που μπορεί να ήρθε αγχωτικά με γκολ στο 74’, εντούτοις ήταν απόλυτα δίκαιο και καθαρό. Σαφώς ανώτεροι οι Σλοβένοι σε όλο το ματς, απείλησαν κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου μάλιστα είχαν και δοκάρι, έδειχναν ότι το ήθελαν περισσότερο απ’ τη Σλοβακία. Καμία σχέση η εμφάνιση τους σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Λιθουανία (εκτός έδρας 2-2), όπου «σώθηκαν» με γκολ στις καθυστερήσεις.

«Προειδοποίησα τους παίκτες μου να μην πανηγυρίζουν πολύ, γιατί άλλο Σλοβακία και άλλο Αγγλία. Οι Άγγλοι διαθέτουν περισσότερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά το Σάββατο και χρειάζεται μια ακόμη καλύτερη παρουσία για να έχει ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα με την Αγγλία», επεσήμανε ο Κάτανετς. Πάρα πολύ δύσκολα θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού η Σλοβενία απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχοντας τον Ίλισιτς πίσω απ’ τον Μπέζιακ, ελλείψει και του Μπέριτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 για τη Σλοβενία κόντρα στη Σλοβακία. Ο Κροναβέτερ το γκολ στο 74’.

Στατιστικό: Από 10/11 Under 2,5 προέρχεται η Σλοβενία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (παίξτο στον Stoiximan).

Το Σλοβενία – Αγγλία παίζει στον Stoiximan με 0% γκανιότα
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΓΓΛΙΑ

Ντεμπούτο με νίκη έκανε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας, κι ενώ η απομάκρυνση του Αλαρντάις ήταν ακόμη «νωπή». Τα «λιοντάρια» δε δυσκολεύτηκαν καθόλου κόντρα στη Μάλτα το Σάββατο, σκόραραν δύο φορές μέχρι το 38’ και είχαν πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν περισσότερα τέρματα μέχρι το φινάλε. Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τους Άγγλους, που στην πρεμιέρα δυσκολεύτηκαν αρκετά εκτός έδρας κόντρα στη Σλοβακία, αλλά τελικά έφυγαν με το «διπλό» χάρη στο γκολ του Λαλάνα στις καθυστερήσεις. Στο γήπεδο με τη Μάλτα έδωσε το «παρών» και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και έτσι «πυροδοτήθηκαν» φήμες περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής, καθώς ο Σάουθγκεϊτ είναι υπηρεσιακός.

Το θέμα των τελευταίων δύο ημερών ήταν η απόφαση του άλλοτε αμυντικού των Κρίσταλ Πάλας, Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο να θέσει εκτός ενδεκάδας τον Ρούνεϊ, με τον Ντάιερ να παίρνει φανέλα βασικού. «Είναι κίνηση που έχει να κάνει αποκλειστικά με τον αντίπαλο. Πρόκειται για ζήτημα τακτικής και δεν αποτελεί «τιμωρία» προς τον Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν πολύ καλός με τη Μάλτα», δικαιολογήθηκε ο Σάουθγκεϊτ, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην κρύβεται και να δηλώνει ώριμα ότι ήταν λογικό να έρθει και η στιγμή που θα καθίσει στον πάγκο, αναγνωρίζοντας ότι δε διάγει τις καλύτερες των ημερών του.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 για την Αγγλία κόντρα στη Μάλτα. Στάριτζ και Αλί τα γκολ για τα «λιοντάρια».

Στατιστικό: Από 3/4 Under 2,5 και NG προέρχεται η Αγγλία ανεξαρτήτως έδρας.