*4ος γύρος του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ

Την παρθενική της εμφάνιση στο Τσάλεντζ Καπ πραγματοποιεί φέτος η ομάδα από τη Βόρεια Ιρλανδία, που θα προσπαθήσει να πετύχει με το καλημέρα κάτι καλό στη διοργάνωση. Μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες στη χώρα της, αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, ενώ δίνει τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σαφώς ανώτερη αγωνιστικά από τη Λίβινγκστον θα προσπαθήσει να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στην Κλιφτόνβιλ της οποίας επικράτησε με 4-3 και σημείωσε έτσι την όγδοη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας συμπληρώσει παράλληλα 12 παιχνίδια αήττητη. Ισχυρή στην έδρα της, μετράει φέτος μόλις μια ήττα από την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από την πλευρά του ο τεχνικός Μπάξτερ δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, με τη συμμετοχή των Κλαρκ και Κάρβιλ να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Προηγούμενο ματς: Με 4-3 επικράτησε της Κλιφτόνβιλ η Κρουσέιντερς στο πρωτάθλημα της Βορείου Ιρλανδίας.

Στατιστικό: Over 3,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Δύσκολη αποστολή η σημερινή για τη Λίβινγκστον που καλείται να τα βγάλει εις πέρας κόντρα σε μια πιο ποιοτική ομάδα όπως η Κρουσέιντερς. Κατάφερε να αποδράσει με το “διπλό” το Σάββατο από την έδρα της Πίτερχεντ της οποίας επικράτησε με 1-2 για τη Λιγκ 1 Σκωτίας και βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από την Μπρέχιν. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το g/g και over 2,5 σημειώθηκε στα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα. Βρίσκει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, την ίδια στιγμή που η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλείται να εμφανιστεί σοβαρή στο σημερινό παιχνίδι, με στόχο την υπέρβαση κόντρα στην Κρουσέιντερς.

Προηγούμενο ματς: Με 1-2 επικράτησε της Πίτερχεντ η Λίβινγκστον στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Σκωτίας.

Στατιστικό: g/g τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.