Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Από τις 2 Οκτωβρίου έχουν να αγωνιστούν οι Πόρτλαντ, όταν και είχαν γνωρίσει την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Το συγκρότημα του Πόρτερ είχε παρουσιαστεί κατώτερο των περιστάσεων και μοιραία έφυγε με άδεια χέρια, ενώ παράλληλα έδωσε συνέχεια στην πλήρως ασταθή του πορεία, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία. Βρίσκεται στην 7η θέση της δύσης με 41 βαθμούς όντας στο -2 από την εξάδα και τα πλέι οφ, έτσι στα δυο ματς που απομένουν καλείται να κάνει το 2/2 ώστε να μπορέσει να μπει στην post season και να παλέψει να διατηρήσει το στέμμα του. Κόντρα στους Κολοράντο οι γηπεδούχοι θα ψάξουν και μιας είδους εκδίκηση για την ήττα που υπέστησαν προ δυο εβδομάδων, ωστόσο οι αρκετές απουσίες που έχουν δυσχεραίνουν αρκετά το έργο τους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Κολοράντο.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί των Σαν Χοσέ προέρχονται οι Κολοράντο, οι οποίοι μπορεί αν μην εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, ωστόσο πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το σύνολο του Μαστροένι έφτασε έτσι τις τρεις σερί νίκες και πέρασε στην κορυφή της δύσης με 57 βαθμούς όντας στο +1 από το Ντάλας. Έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία του στους ημιτελικούς της δύσης, έτσι στα δυο ματς που απομένουν μοναδικός στόχος είναι η διατήρηση της τιμητικής πρώτης θέσης. Κόντρα στους Πόρτλαντ οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά δύσκολο έργο, ενώ και η παράδοση είναι καθολικά υπέρ των γηπεδούχων. Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα τραυατισμών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί των Σαν Χοσέ.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 γκολ σημειώθηκαν στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).