Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος 

ΜΠΡΕΣΤ

Οι αρκετά μεγάλες προσδοκίες, με τις οποίες ξεκίνησε τη φετινή χρονιά, επιβεβαιώνονται, αφού είναι μια από τις λίγες ομάδες που βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσης της βαθμολογίας, καταφέρνοντας, παράλληλα, να αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Το κυριότερο «όπλο» της δεν είναι άλλο από την έδρα της, εκεί όπου μετρά τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια και στη μοναδική της ήττα, στάθηκε άτυχη, χάνοντας το ματς από την Κλερμόν.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Αζαξιό. Μπορεί να κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με γκολ του προωθημένου στόπερ Ντιαλό, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να μην φύγει έστω με ένα βαθμό στις αποσκευές της, βάσει της εμφάνισης που πραγματοποίησε. Στο διάστημα της διακοπής επέλεξε να δώσει πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας τη Ρεν, όπου ηττήθηκε μεν με 1-0 με τέρμα στις καθυστερήσεις, αλλά και πάλι έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Σήμερα, καλείται να υπερκεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στο Στρασβούργο, το οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε καμία από τις έξι φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες. Στα αγωνιστικά προβλήματα, θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού/μέσου Γκρουζί, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ λόγω τιμωρίας θα απουσιάσει ο δεξιός αμυντικός Μπελό.

Προηγούμενο ματς: Φιλική εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεν.

Στατιστικό: Παραμένει αήττητη στα τελευταία της 10/11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Παρότι ξεκίνησε αρκετά καλά και έδειχνε να έχει τις δυνατότητες να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, το αμέσως προηγούμενο από τη διακοπή χρονικό διάστημα, έδειχνε να περνάει φάση ντεφορμαρίσματος. Είχε μείνει τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (0-2-2), αδυνατώντας να κερδίσει ακόμη και στα παιχνίδια που ήταν σχετικά καλή, ενώ υποχώρησε, απολύτως φυσιολογικά, στον μέσον του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τελευταίο της ματς πριν από τη διακοπή ηττήθηκε με 4-2 εντός έδρας από τη Βαλενσιέν, αλλά έχει πολύ σημαντικές δικαιολογίες, αφού αναγκάστηκε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα του αγώνα (περίπου ένα ημίχρονο) να αγωνιστεί με δύο παίκτες λιγότερους. Ήταν, έτσι, φυσιολογικό να μην μπορέσει να αντέξει αμυντικά, δεχόμενη δικαίως τέσσερα τέρματα. Αυτή, πάντως, ήταν μόλις η πρώτη εντός έδρας ήττα της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στο διάστημα της διακοπής μέτρησε δυνάμεις σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Καρλσρούη και παρότι αγωνίστηκε με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να κερδίσει με 2-0.

Στην αποστολή επιστρέφουν σήμερα ο βασικός επιθετικός Μπουταΐμπ, ο μπακ Μαρεστέρ και ο αρχηγός/στόπερ Σεκά, που έχασαν το ματς με τη Βαλενσιέν. Θα λείψουν, όμως, στον αντίποδα, οι δύο τιμωρημένοι λόγω των αποβολών τους, Σαντ και Λιενάρ, που αγωνίζονται σε αμυντική και μεσαία γραμμή, αντίστοιχα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τέλος, θα λείψει ο τραυματίας επιθετικός Μπαοκέν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στην Καρλσρούη.

Στατιστικό: Παραμένει αήττητη κόντρα στη Μπρεστ στα τελευταία 6 παιχνίδια.