Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Αήττητη η Μονακό στα τελευταία 6 ματς κόντρα στην Τουλούζ ανεξαρτήτως έδρας, κέρδισε τα τέσσερα εξ αυτών, ενώ στον ίδιο αριθμό αγώνων δε δέχτηκε γκολ. Μόλις μια νίκη μετρούν οι γηπεδούχοι στα τελευταία 12 ματς με τους Μονεγάσκους, οι οποίοι κέρδισαν συνολικά 6 φορές.

*3/3 εντός έδρας νίκες μετράει φέτος η Τουλούζ κόντρα σε Παρί, Μπορντό και Γκινγκάμπ, σ’ όλες σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ.

TOYΛΟΥΖ

Στις τρεις νίκες σταμάτησε το σερί της Τουλούζ, που την περασμένη αγωνιστική «προσγειώθηκε» με την εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ την Καέν. Έγινε καλό ματς, αμφότερε οι ομάδες είχαν καλές φάσεις, με την Τουλούζ όμως να έχει τις πιο κλασικές (τετ α τετ στο πρώτο μέρος, δοκάρι στο δεύτερο). Τελικώς, το παιχνίδι κρίθηκε από το πέναλτι που κέρδισε η Καέν στο 64’, σε μια φάση που δε «μύριζε» κίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Ντουπρά έδειξε για ακόμη μια φορά φέτος ότι διαθέτει ποιότητα και αυτοματισμούς και ότι δεν πρόκειται να χάσει εύκολα από κανέναν.

«Ίσως ακόμη να μη διαθέτουμε την απαραίτητη ωριμότητα για να μείνουμε τόσο ψηλά στη βαθμολογία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να σέβεσαι το ποδόσφαιρο, ειδάλλως θα σε τιμωρήσει», είπε ο έμπειρος προπονητής. Στους 14 πόντους οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στο -2 απ’ την Παρί και στο -5 απ’ τη Μονακό, σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν ακόμη μια φορά την έδρα τους. Επιστρέφουν οι Γιάγκο (Αμυντικός, 6,0) και Σομάλια (Αμυντικός, 3,0), πλήγμα η απουσία του Τοϊβόνεν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 για την Τουλούζ κόντρα στην Καέν. Το γκολ ο Σαντινί με πέναλτι.

Στατιστικό: Από 4/5 2-3 Goal προέρχεται η Τουλούζ ανεξαρτήτως έδρας (παίξτο στον Stoiximan).

*Από 5/6 εκτός έδρας νίκες προέρχεται η Μονακό ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Το Τουλούζ – Μονακό παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

ΜΟΝΑΚΟ

Τι να πει κανείς γι’ αυτή τη Μονακό, που υπάρχουν στιγμές που φαίνεται ότι δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Προερχόταν από μερικές μέτριες εμφανίσεις σε Ligue 1 και Τσάμπιονς Λιγκ (ήττα από Νις, αγχωτική νίκη επί της Ανζέ, ισοπαλία με Λεβερκούζεν), ωστόσο μετέτρεψε μια θεωρητικά δύσκολη έξοδο κόντρα στην εξαιρετική Μετς σε… προπόνηση. Απ’ το 23’ είχε «καθαρίσει» το ματς με 0-2, το 0-3 του Σίλβα στο 39’ είχε τελειώσει οριστικά την αναμέτρηση. Ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι είχαν έξι διαφορετικούς σκόρερ! Ήταν η έκτη νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές για την ομάδα του Πριγκιπάτου, που παραμένει στη δεύτερη θέση και το -1 απ’ τη Νις.

Δύσκολη η εβδομάδα που έρχεται, αφού την Τρίτη η Μονακό αντιμετωπίζει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και την Παρασκευή υποδέχεται τη Μονπελιέ, σ’ ένα ιδιαίτερα «φορτωμένο» πρόγραμμα. Επιστρέφουν οι Μεντί (Αμυντικός, 4,0) και Μπακαγιόκο (Μέσος, 11,0), αμφότεροι αναμένονται βασικοί. Έτοιμος ο Φαλκάο, για τον οποίο ο κόουτς Ζαρντίμ προτίμησε να μην πάρει ρίσκα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας περίπατος για τη Μονακό με 0-7 επί της Μετς. Στο 0-3 το ημίχρονο με τα γκολ των Λεμάρ, Ζερμέν και Σίλβα, ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος από Φαμπίνιο, Καρίγιο (2) και Μποσίλια.

Στατιστικό: Από 7/8 Over 2,5 προέρχεται η Μονακό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.