Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες

*Βαθμολογία 2ου ομίλου: Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο.

*Τα παιχνίδια του ομίλου διεξάγονται στην Ολλανδία.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U19

Το μεγάλο αουτσάιντερ του 2ου ομίλου όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό είναι το Σαν Μαρίνο. Διαθέτει με διαφορά το πιο αδύναμο ρόστερ και δεν μπορεί να ζητήσει πολλά, πλην της τελευταίας θέσης, που δείχνει καπαρωμένη απ’ αυτό. Στα τελευταία προκριματικά που συμμετείχε με αντιπάλους το Βέλγιο, τη Σουηδία και τη Λευκορωσία κατέλαβε την τελευταία θέση και μοναδική του επιτυχία ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να πετύχει έστω ένα γκολ, αυτό κόντρα στην Λευκορωσία (ήττα 6-1). Αυτό ήταν μάλιστα και το δεύτερο γκολ που καταφέρνει να σημειώσει σε επίσημο επίπεδο, καθώς στα άλλα 19 που έδωσε έμεινε άσφαιρο. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει στην Ολλανδί (εκεί διεξάγονται τα παιχνίδια του ομίλου) την ανώτερη Νορβηγία και θα παλέψει να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, καθώς η ήττα θεωρείται σίγουρη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 6-1 από την Λευκορωσία.

Στατιστικό: Άσφαιρο έμεινε το Σαν Μαρίνο στις  18 από τις 19 πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις του  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19

Από τη δική της πλευρά η Νορβηγία ελπίζει σε μια καλύτερα από τα προηγούμενα προκριματικά, όπου απογοήτευσε με την απόδοσή της και δεν κατάφερε να περάσει καν στην Elite Round, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο πόντους στη συλλογή της και αντιπάλους την Ολλανδία, την Βόρειο Ιρλανδία και τη Ρωσία. Το έργο της αυτή τη φορά δείχνει πιο βατό από τη στιγμή που στον όμιλο υπάρχει το αδύναμο Σαν Μαρίνο και απ’ εκεί και ύστερα θα κοντραροχτυπηθεί με την Ρουμανία για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, μιας και η πρώτης μοιάζει να είναι καπαρωμένη από την «οικοδέσποινα» Ολλανδία που διαθέτει και την καλύτερη ομάδα του γκρουπ. Στα φιλικά που έδωσε μέτρησε μια νίκη επί της Σλοβακίας (2-1) και δύο ήττες από Πολωνία (1-2) και Πορτογαλία (2-3).

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 2-1 από την Πορτογαλία.

Στατιστικό: Πέντε σερί G/G μετράει η Νορβηγία στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της στα προκριματικά.