Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

1ος όμιλος: Τσεχία 23 (10 αγων), Βέλγιο 18 (9αγων), Μαυροβούνιο 16 (10 αγων), Μάλτα 8 (9αγων), Μολδαβία 7 (9αγων), Λετονία 6 (9αγων)

ΒΕΛΓΙΟ U21

Κατώτερο των περιστάσεων εμφανίστηκε κόντρα στο Μαυροβούνιο την προηγούμενη αγωνιστική το Βέλγιο που διασύρθηκε με 3-0 και τέθηκε εκτός μάχης για την πρώτη θέση στον όμιλο. Μια ήττα που έβαλε παράλληλα τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών που έτρεχε στα προκριματικά το συγκρότημα του Βάλεμ, ενώ σε καμία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις του δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν. Στη 2η θέση του 1ου ομίλου το Βέλγιο ψάχνει σήμερα μόνο τη νίκη, προκειμένου να μειώσει στο -2 από την Τσεχία, ελπίζοντας σε πρόκριση ως μια από τις καλύτερες δεύτερες. Ισχυρό στην έδρα του το Βέλγιο μετράει μια ήττα στα προκριματικά, έχοντας σημειώσει αντίθετα τρεις νίκες.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 3-0 από το Μαυροβούνιο γνώρισε το Βέλγιο την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

 

ΛΕΤΟΝΙΑ U21

Στο Βέλγιο χωρίς κανένα απολύτως κίνητρο ταξίδεψε η Λετονία που έχει τεθεί εκτός στόχων εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς μετά το πέρασμα εννέα αγωνιστικών, μετρώντας μάλιστα μόλις μια νίκη (πέντε ήττες, τρεις ισοπαλίες). Κακές εμφανίσεις για τη Λετονία που δεν έπεισε με την εικόνα της, απογοητεύοντας αντίθετα με την απόδοση της. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στη Μάλτα από την οποία ηττήθηκε (1-0) με κατεβασμένα χέρια. Αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα η σημερινή για το συγκρότημα του Καζάκεβιτς που θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις του, γνωρίζοντας ωστόσο, πως έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στο Βέλγιο.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από τη Μάλτα γνώρισε η Λετονία την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: N/G τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.