Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί του Ζευγολατίου προέρχεται η Παναχαϊκή, η οποία μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία της, ωστόσο πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το συγκρότημα του Οφρυδόπουλου τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ το γεγονός πως ακόμη δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τέρμα, σκορπίζει ελπίδες ανόδου σε όλους. Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Την Τετάρτη έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι, με καλό αντίπαλο. Η Δόξα έχει δυο ήττες και δυο θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής, ενώ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς είναι ότι μπορούσε να «πιάσουμε» κορυφή». Τα κακά μαντάτα για τους γηπεδούχους είναι πως ένιωσε ενοχλήσεις και θα απουσιάσει ο Αργυρόπουλος, ενώ εκτός πλάνων από τον Οφρυδόπουλο τέθηκαν οι Ζιώγκας, Σούλης, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Χούσα, Αδαμόπουλος, Πιτταράς, Καθάριος, Πατάπης, Γεωργαντόπουλος και Βασιλείου.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στο Ζευγολάτιο.

Στατιστικό: N/G και Under 2,5 γκολ σημειώθηκαν στα τέσσερα ματς της Παναχαϊκής ως τώρα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Από την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟ Βάρδας προέρχεται η Δόξα, η οποία φάνηκε ανήμπορη να αντισταθεί στις ορέξεις των φιλοξενούμενων, ωστόσο το θετικό είναι πως βρήκε δίχτυα και σε αυτό το παιχνίδι και πλέον έχει σκοράρει σε όλα μέχρι στιγμής. Δυο ισοπαλίες και δυο ήττες είναι ο ως τώρα απολογισμός της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να δώσει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την αμυντική της λειτουργία καθώς έχει δεχτεί ήδη εννιά τέρματα, αλλά θα πρέπει να διατηρήσει και την επιθετική της δεινότητα. Κόντρα στην Παναχαϊκή οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με την αποστολή τους να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη και καλούνται να υπερβάλλουν εαυτόν αν θέλουν να πάρουν οτιδήποτε θετικό.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον ΠΑΟ Βάρδας.

Στατιστικό: G/G σημειώθηκε και στα τέσσερα ματς της Δόξας ως τώρα.