Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματικά Ευρώπης για το Μουντιάλ 2018. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους (επτά όμιλοι των έξι ομάδων και δύο όμιλοι των πέντε ομάδων). Οι εννιά πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τέσσερα ακόμα εισιτήρια.

*Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί τα τελευταία 14 χρόνια οι δύο ομάδες (όλα φιλικά), με τη Δανία να κατακτά τέσσερις νίκες, την Πολωνία μια και ένα ματς να τελειώνει ισόπαλο. Τα 4/6 παιχνίδια συνοδεύτηκαν από G/G.

ΠΟΛΩΝΙΑ

Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας αυτό που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία ανάμεσα σε Πολωνία και Δανία. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που αισθάνονται την πίεση για τη νίκη, καθώς ξεκίνησαν με το αναπάντεχο εκτός έδρας 2-2 κόντρα στο Καζακστάν, γκέλα που οφείλεται αποκλειστικά στην υποτίμηση του αντιπάλου και την υπέρ το δέον χαλαρότητα μετά το 0-2. Παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο μέρος, όπου οι Πολωνοί είχαν ουσία και προηγήθηκαν 0-2, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έριξαν πάρα πολύ τους ρυθμούς τους, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα με την μπάλα κάτω και εντέλει δεν απέφυγαν την γκέλα.

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όλα αυτά που κάναμε λάθος στο Καζακστάν και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εναντίον της Δανίας. Είναι μια ομάδα που παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο, είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου πρέπει να έχουμε υπομονή. Νομίζω ότι θα γίνει ένα ματς με καλό ρυθμό και είμαστε έτοιμοι», επεσήμανε ο κόουτς, Άνταμ Ναβάλκα. Δεν υπάρχουν απουσίες, νέα πρόσωπα στις κλήσεις οι Ντομπρόφσκι (μέσος, Κρακόβια) και Βίλτσεκ (επιθετικός, Μπρόντμπι).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για την Πολωνία κόντρα στο Καζακστάν στην πρεμιέρα.

Στατιστικό: 4/5 εντός έδρας νίκες είχε η Πολωνία στα προκριματικά του Euro, οι τρεις συνοδεύτηκαν από Over 2,5 (παίξτο στον Stoiximan).

Το Πολωνία – Δανία παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΑΝΙΑ

Η μοναδική ομάδα του 5ου ομίλου που κέρδισε ήταν η Δανία. Υποδέχτηκε στην πρεμιέρα την Αρμενία και έκανε καταπληκτική εμφάνιση, κατακτώντας απόλυτα δίκαιο το «τρίποντο». Ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκε στο 17’ και είχε πολλές καλές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα γκολ, με κορυφαία όλων το χαμένο πέναλτι του σκόρερ Έρικσεν στο 72’. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους Δανούς σε όλες τις διοργανώσεις μετά τις φιλικές νίκες επί Βουλγαρίας (4-0) και Λιχτενστάιν (5-0), δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό απ’ το Euro στα μπαράζ με τη Σουηδία.

Εκτός έδρας υπάρχει ζήτημα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κέρδισαν μόλις μια φορά στις 10 τελευταίες εξόδους τους σε φιλικό ή επίσημο επίπεδο (1-3-6). «Η Πολωνία θα μας πιέσει πολύ περισσότερο απ’ την Αρμενία. Είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου, έστω κι αν κόντρα στο Καζακστάν δεν το έδειξε. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ταυτότητα μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο», είπε ο κόουτς, Άγκε Χαρέιντε. Ο Νορβηγός προπονητής επεσήμανε ότι δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι θα δούμε τη Δανία ξανά με 3-5-2, το πιθανότερο μάλιστα με τους ίδιους ακριβώς 11 του αγώνα με την Αρμενία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 για τη Δανία κόντρα στην Αρμενία στην πρεμιέρα των προκριματικών.

Στατιστικό: Από 4/5 NG προέρχεται η Δανία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.