Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματικά Ευρώπης για το Μουντιάλ 2018. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε εννιά ομίλους (επτά όμιλοι των έξι ομάδων και δύο όμιλοι των πέντε ομάδων). Οι εννιά πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στα τελικά, ενώ οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τέσσερα ακόμα εισιτήρια.

2η αγωνιστική

5ος όμιλος: Δανία 3, Πολωνία 1, Καζακστάν 1, Μαυροβούνιο 1, Ρουμανία 1, Αρμενία 0

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Με το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να επιστρέψει πριν από ένα μήνα από την έδρα της Ρουμανίας το Μαυροβούνιο (1-1), στο πλαίσιο της πρεμιέρας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πέντε λεπτά πριν το τέλος των 90’ με τον Αντριάν Πόπα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα πανηγυρίσουν το «τρίποντο» ο Γιόβετιτς ισοφάρισε στο 87’ για τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε το συγκρότημα του Τουμπάκοβιτς αγνοεί τη νίκη, έχοντας σημειώσει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η τελευταία φορά που κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» χρονολογείται πριν από ένα χρόνο, και πιο συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου του 2015 κόντρα στη Μολδαβία (2-0 εκτός έδρας). Στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το Μαυροβούνιο σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. «Κόντρα στη Ρουμανία τα πήγαμε πολύ καλά και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον συγκεντρωνόμαστε εξ ολοκλήρου στην αναμέτρηση κόντρα στο Καζακστάν», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Μαυροβουνίου.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ρουμανία και Μαυροβούνιο στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια του Μαυροβούνιο σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Magicbet).

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 το Καζακστάν. Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη το συγκρότημα του Μπαϊσουφίνοφ αναδείχθηκε ισόπαλο κόντρα στην Πολωνία (2-2 εντός έδρας). Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους γηπεδούχους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9’ χάρη στο γκολ του Καπούστκα. Δέκα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0 για τους Πολωνούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα μέσα σε επτά λεπτά το Καζακστάν αντέδρασε σκοράροντας με τον Κιζινιτσένκο (51’, 58’), διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Η τελευταία νίκη για το Καζακστάν σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 7 Ιουνίου, όταν επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Κίνας. Στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή από την Κιργιζία (2-0) στις 30 Αυγούστου. Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις τέσσερις διατήρησε ανέπαφη την εστία του, ενώ σε όλες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Καζακστάν και Πολωνία στη μεταξύ τους αναμέτρησης στην έδρα της πρώτης (2-2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Καζακστάν σε όλες τις διοργανώσεις.