Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2018, που θα φιλοξενηθεί από τη Ρωσία. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες παίρνουν απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ η 5η θα συμμετάσχει σε διηπειρωτικά πλέι οφ με τον νικητή των προκριματικών της Ωκεανίας.

*Αήττητη η Αργεντινή στα τελευταία 10 ματς εναντίον του Περού ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, κέρδισε τα 8! Τελευταία νίκη για το Περού το 1997!

ΠΕΡΟΥ

Με την πλάτη στον τοίχο παίζει τα ξημερώματα το Περού, καθώς οφείλει να κερδίσει την Αργεντινή αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Μπορεί να απομένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια για το φινάλε των προκριματικών, εντούτοις οι «Ίνκας» έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της ζώνης της Νότιας Αμερικής, όπου μετρούν μόλις 7 πόντους και βρίσκονται στην 9η και προτελευταία θέση, πάνω μόνο απ’ τη Βενεζουέλα. Στο 2-1-5 το ρεκόρ τους, προέρχονται από μια ήττα και μια νίκη στα ματς του Σεπτέμβρη. Αρχικά, έχασαν με «κάτω τα χέρια» εκτός έδρας απ’ τη Βολιβία (2-0), ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα επικράτησαν εντός έδρας 2-1 του Εκουαδόρ και πήραν «ανάσα».

Ο κόουτς Γκαρέκα δε διάγει τις καλύτερες των ημερών του στον πάγκο του Περού, σήμερα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να βελτιώσει το στάτους του. «Με Μέσι ή χωρίς αυτόν, η Αργεντινή είναι μια ομάδα με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και το έργο μας δε γίνεται καθόλου ευκολότερο. Ωστόσο, παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να ψάξουμε τη νίκη», επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 για το Περού κόντρα στο Εκουαδόρ τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στατιστικό: Αήττητο το Περού στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς προκριματικών (2-1-0).

Το Περού – Αργεντινή παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Με τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στην εθνική, η Αργεντινή έκανε μια νίκη και μια ισοπαλία στα ματς του περασμένου Σεπτέμβρη. Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα ανακάλεσε την απόφαση του για απόσυρση, έπαιξε βασικός στο ντέρμπι με την Ουρουγουάη και το έκρινε με το γκολ που σημείωσε στο 43’ (1-0). Ωστόσο, ακολούθησε η εκτός έδρας γκέλα 2-2 για τη «σελέστε» κόντρα στη Βενεζουέλα, σ’ ένα ματς μάλιστα όπου έχανε 2-0 στο 53’ και κατάφερε να «σώσει» τουλάχιστον την ισοπαλία με γκολ στο 83’ απ’ τον Οταμέντι. Αυτή η απώλεια έριξε την Αργεντινή απ’ την κορυφή, πλέον μετράει 15 πόντους και βρίσκεται μόλις στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Ουρουγουάη, αλλά και μόλις στο +3 απ’ το 5ο Εκουαδόρ.

Μέσι δεν υπάρχει σήμερα, αφού –ως γνωστόν- είναι τραυματίας εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο το ρόστερ της Αργεντινής έχει τα «όπλα» για να τον αντικαταστήσει. «Είναι πρόκληση να παίξουμε χωρίς τον Λιονέλ. Ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας για τα ματς του Νοεμβρίου. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι», επεσήμανε ο κόουτς Μπάουσα. Αήττητη εκτός έδρας η Αργεντινή στην τρέχουσα προκριματική φάση, μετράει ρεκόρ 2-2-0.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για την Αργεντινή κόντρα στη Βενεζουέλα τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Στατιστικό: Δε δέχτηκε γκολ στα 3/5 τελευταία ματς των προκριματικών η Αργεντινή.