Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

6ος όμιλος: Ισπανία 20 (9 αγ.), Κροατία 20 (9 αγ.), Σουηδία 18 (8 αγ.), Γεωργία 13 (10 αγ.), Εσθονία 4 (8 αγ.), Σαν Μαρίνο 1 (10 αγ.)

ΕΣΘΟΝΙΑ U21

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Εσθονία στις οχτώ αγωνιστικές που έδωσε για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017, αυτή με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο (2-1 εκτός έδρας) στις 15 Νοεμβρίου του 2015. Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και έξι ήττες. Στις έξι δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία της Εσθονίας ο Μάρτιν Ρέιμ. Τη θέση του ανέλαβε ο Ούρμας Κιρς, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Εσθονίας σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 2015 κόντρα στη Λιθουανία (2-1).

Προηγούμενο ματς: Την εντός έδρας ήττα με 1-0 γνώρισε η Εσθονία από τη Γεωργία για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Η Εσθονία αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΟΥΗΔΙΑ U21

Την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro U21 2017 έχει σήμερα η Σουηδία. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Εσθονίας. Το συγκρότημα του Έρικσον παραμένει αήττητο μετά το πέρας οχτώ αγωνιστικών, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις 5 Σεπτεμβρίου αντιμετώπισε την Ισπανία με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλο εντός έδρας (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντεουλοφέου στο 50’, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος των 90’ με το αυτογκόλ του Μίκελ Μερίνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Σκανδιναβοί θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους την Κροατία την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Σουηδία και Ισπανία στην έδρα της πρώτης (1-1) για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Σουηδίας σε όλες τις διοργανώσεις.