Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

3ος όμιλος: Ισλανδία 18 (9 αγ.), ΠΓΔΜ 18 (9 αγ.), Γαλλία 17 (9 αγ.), Ουκρανία 10 (8 αγ.), Σκωτία 8 (9 αγ.), Βόρεια Ιρλανδία 1 (8 αγ.)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ U21

Καμία ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του Euro U21 2017 δεν έχει η Ουκρανία η οποία μετά το πέρας οχτώ αγωνιστικών (τρεις νίκες, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες/ 9-9 τα γκολ) στον 3ο όμιλο συγκέντρωσε δέκα βαθμούς. Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 που γνώρισε από την ΠΓΔΜ το συγκρότημα του Χολόφκο επικράτησε των Γαλλία (1-0 εντός έδρας) και Σκωτίας (4-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία στις 6 Σεπτεμβρίου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Μπλιζνιτσένκο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν άλλα τρία γκολ με τους Μπεσέντιν (69’, 77’) και Μπόριατσουκ (90’ πεν.). Αξίζει να σημειώσουμε πως στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της απευθείας αποβολής του Σουτάρ. Στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ουκρανία σε όλες τις διοργανώσεις σημειώθηκε no-goal. Στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία στην έδρα της επικρατώντας με 4-0 της Σκωτίας για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Η Ουκρανία παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Μόλις ένα βαθμό κατάφερε να συγκεντρώσει η Βόρεια Ιρλανδία μετά το πέρας οχτώ αγωνιστικών στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21 2017. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μάγκιλτον αναδείχθηκε ισόπαλο με την Ισλανδία (1-1 εκτός έδρας) στις 8 Σεπτεμβρίου του 2015. Τον προηγούμενο μήνα, και πιο συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την ΠΓΔΜ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37’ με το αυτογκόλ του Ντόχερτι. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Μαρκόφσκι πέντε λεπτά πριν το τέλος των 90’. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Βόρειας Ιρλανδίας σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 2 Μαρτίου του 2010 κόντρα στο Σαν Μαρίνο (3-0).

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Βόρεια Ιρλανδία από την ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Euro U21 2017.

Στατιστικό: Η Βόρεια Ιρλανδία αγνοεί τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.