Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος 

ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να αισθανόταν άνετα σχετικά με την αποφυγή της προτελευταίας θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ για τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία, όμως μετά τα τελευταία αποτελέσματα της Χέλσινγκφορς και της Ίντερ Τούρκου έχει αρχίσει να αγχώνεται.

Εξέλιξη, βέβαια, που αποτελεί καθαρά δική της ευθύνη, καθώς μετά το εκτός έδρας 1-0 απέναντι στην Π. Βάνταα στα τέλη του προηγούμενου μήνα, έχει γνωρίσει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, παρουσιάζοντας πολύ απογοητευτικό πρόσωπο. Η «κατηφόρα» της δεν κατέστη δυνατό να σταματήσει ούτε στο εκτός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Ίλβες, όπου παρουσιάστηκε με σαφέστατους αμυντικούς προσανατολισμούς, όμως, τελικά, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην εμφανή ποιοτική ανωτερότητα των γηπεδούχων που «καθάρισαν» σχετικά εύκολα.

Αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι δίνεται ο σημαντικός κεντρικός αμυντικός Τάιμι, την ίδια στιγμή που ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Τζίλιγκαν, συμπλήρωσε κάρτες και απουσιάζει.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από την Ίλβες.

Στατιστικό: Δέχθηκε τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία της 3 παιχνίδια πρωταθλήματος (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν παράλογο για κάποιον να ποντάρει εναντίον της, καθώς μέσα στον Σεπτέμβριο πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού καταφέρνοντας να πετύχει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και να κατακτήσει το Κύπελλο Φινλανδίας για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον τελικό απέναντι στην Ελσίνκι.

Την περασμένη Τετάρτη, γιόρτασε μπροστά στο κοινό της αυτή τη σπουδαία για την ίδια επιτυχία, καθώς υποδεχόμενη την Κουόπιο, έφτασε σε αρκετά αγχωτική νίκη, αφού χρειάστηκε να φτάσει η αναμέτρηση στο 74ο λεπτό προκειμένου να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενούμενων και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Για ένα ακόμη παιχνίδι, σκόραρε ο επιθετικός Ρίσκι, ο οποίος έχει σημειώσει 15 γκολ φέτος.

Μπορεί μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες να μην τολμούσε να το αναφέρει, αλλά λίγο η εκπληκτική δική της κατάσταση, λίγο οι αλλεπάλληλες «γκέλες» των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, άρχισαν να της ανοίγουν την όρεξη για τη νέα κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για ένα πιθανό νταμπλ. Ούτως ή άλλως, μετά τη νέα χθεσινή ήττα της Ελσίνκι από τη Χέλσινγκφορς, βρίσκεται σε απόσταση μόλις τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο και αγωνίζεται στην έδρα της στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Κουόπιο.

Στατιστικό: Κέρδισε τα 3 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με ένα γκολ διαφορά.