Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΤΑΝΡΑΕΡ

Από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Κουίνς Παρκ προέρχεται η Στανράερ, η οποία ήταν εξαιρετική αμυντικά και ουσιαστική επιθετικά, και έτσι κατάφερε να δώσει συνέχεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανοδική της πορεία. Το συγκρότημα του Ρέιντ μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις ήττες, ωστόσο στα τέσσερα απόμενα ματς έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες και δείχνει ικανό να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Έχει ανέβει στην 5η θέση με εννιά βαθμούς όντας στο -2 από τα πλέι οφ και κόντρα στην Μπρέχιν θα ψάξει ακόμη μια επιτυχία ώστε να σκαρφαλώσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα και να παραμείνει στα ύψη το ηθικό των παικτών. Το έργο των γηπεδούχων σαφώς και δεν είναι εύκολο, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν έτοιμοι να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα, ιδίως μέσα στο «σπίτι» τους.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Κουίνς Παρκ.

Στατιστικό: N/G και Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΜΠΡΕΧΙΝ

Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Πίτερχεντ προέρχεται η Μπρέχιν, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32’, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φτάσει σε ακόμη μια νίκη που τη διατήρησε σε τροχιά πρωταθλητισμού. Τα σύνολο του Ντοντς έχει ρεκόρ 5-1-1 μέχρι στιγμής και βρίσκεται στη 2η θέση με 16 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Αλόα που βρίσκεται στην κορυφή. Έχει εξαιρετική συνέπεια στο σκοράρισμα έχοντας σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα στα έξι από τα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν, ωστόσο υπάρχει αρκετός χώρος βελτίωσης στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα πέντε από αυτά. Κόντρα στη φορμαρισμένη Στανράερ οι φιλοξενούμενοι δίνουν τις πρώτες σοβαρές «εξετάσεις» της χρονιάς, με το παιχνίδι να αποτελεί κρας τεστ και το έργο τους να είναι αρκετά δύσκολο. Αν καταφέρουν να φύγουν με το διπλό και από το «Stair Park» τότε θα έχουν βάλει πλώρη για τα καλά προς την Τσάμπιονσιπ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Πίτερχεντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.