Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Αγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών της Λίμπερετς, δεδομένου πως 12 παίκτες της βρέθηκαν σε «καραντίνα» από την Παρασκευή και για τέσσερις ημέρες, ενώ προπονήθηκαν για πρώτη φορά μόλις την Τρίτη.

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ (ΤΣΕΧΙΑ)

Απασχόλησε όχι μόνο τον εγχώριο, αλλά το σύνολο του ευρωπαϊκού Τύπου από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έγινε γνωστό πως 12 ποδοσφαιριστές της (Ντουμπράβκα, Κολάρ, Χλάντκι, Ποκόρνι, Κουφάλ, Καραφιάτ, Νιτριάνσκι, Ματσούκα, Μπρέιτε, Σέβτσικ, Μπαρτλ και Μπάρος) τέθηκαν σε «καραντίνα» λόγω μεταδοτικού ιού που «χτύπησε» την ομάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως είναι φυσιολογικό η τσέχικη ομοσπονδία συνηγόρησε στην αναβολή του προγραμματισμένου της παιχνιδιού απέναντι στην Καρβίνα για το πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές της επέστρεψαν στις προπονήσεις μόλις προχθές, όταν και έγινε οριστικά γνωστό πως η σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά. «Μας επηρέασε πάρα πολύ, δεν το έχω ζήσει ποτέ μου. Τρεις μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι πολύ δυσάρεστο και θα δούμε πόσο θα μας επηρεάσει, θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε» δήλωσε ο προπονητής Τρπισόφσκι.

Ο τελευταίος, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Σπάρτα Πράγας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γεγονός που έχει επιφέρει ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στις τάξεις της. Προβληματισμός, ο οποίος είναι ήδη πολύ μεγάλος, αφού το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα είναι αν μη τι άλλο απογοητευτικό. Σε επτά αναμετρήσεις έχει σημειώσει μόλις μία νίκη και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Στην πρεμιέρα της στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως, άφησε τα εγχώρια προβλήματα πίσω της και παρουσιάστηκε ξανά ιδιαίτερα αξιόμαχη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κάραμπακ. Αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 και δικαιούται, κάλλιστα, να αισθάνεται άτυχη, αφού πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ και δέχθηκε τη μοιραία ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν θεωρητικά, όμως είναι βέβαιο πως η ίωση θα επηρεάσει κάποιους εκ των 12 ποδοσφαιριστών που είχαν τεθεί σε καραντίνα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τη Σλάβια Πράγας.

Στατιστικό: Μόλις σε 1/12 φετινά της επίσημα παιχνίδια σημειώθηκαν πάνω από 3 γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Σλόβαν Λίμπερετς – ΠΑΟΚ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλόβαν Λίμπερετς – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Προγνωστικό

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)

Έχει μπει αρκετά δυνατά στη φετινή χρονιά, παρουσιάζοντας πολύ καλά στοιχεία σε όλα τα επίπεδα. Μοναδικό ζήτημα προβληματισμού είναι η αδυναμία που παρουσιάζει στα «τελειώματα» των φάσεων. Γεγονός που παρατηρήθηκε τόσο στη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό (2-1), όσο και στην «γκέλα» απέναντι στην Ξάνθη (0-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς κυριάρχησαν στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, δημιούργησαν αναρίθμητες ευκαιρίες, αλλά οι Ροντρίγκες και Τζάλμα σπατάλησαν τις κορυφαίες από αυτές και έγιναν αυτομάτως οι «μοιραίοι» για την ομάδα τους. Μέχρι τώρα, πάντως, ο ΠΑΟΚ δείχνει ομάδα δουλεμένη απέναντι σε κλειστές άμυνες, απλά δεν έχει την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται για να «καθαρίζει» πιο εύκολα τα παιχνίδια. Δεδομένης της ποινής των -3 βαθμών από πέρυσι, πάντως, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 4 βαθμούς. Στο Γιουρόπα Λιγκ, από την άλλη, στο εναρκτήριο παιχνίδι της φάσης των ομίλων έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Φιορεντίνα, στην Τούμπα.

Αποτέλεσμα, το οποίο κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές, με τις ευκαιρίες να είναι μοιρασμένες, απλώς ο ΠΑΟΚ «φώναξε» για ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Γιατί τα προβλήματα ενώνουν μια ομάδα και επομένως στη Σλόβαν θα υπάρχει συσπείρωση και ενότητα. Δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε χαλαροί» δήλωσε Ίβιτς.

Οι αριθμοί, πάντως, μιλούν από μόνοι τους σε ότι αφορά την πορεία του «Δικεφάλου» στη διοργάνωση, καθώς στα τελευταία 14 παιχνίδια, έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, ενώ στα 5 τελευταία δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μοναδικοί απόντες είναι οι παίκτες που ο Ίβιτς δεν υπολογίζει. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται, ίσως επιστρέψουν στην ενδεκάδα ο Σάκχοφ και ο Αθανασιάδης, που έμειναν εκτός απέναντι στους «ακρίτες».

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη.

Στατιστικό: Στα 4/5 φετινά ευρωπαϊκά του παιχνίδια, σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο (παίξτο στην Betshop).