Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Παράλληλα η Νις θα τεθεί αντιμέτωπη για πρώτη φορά με ομάδα από τη Ρωσία. Η απόσταση ανάμεσα στο Νις και το Κρασνοντάρ υπολογίζεται στα 2.500 χλμ.

* Η Κρασνοντάρ αντιμετώπισε μόλις μία φορά ομάδα από τη Γαλλία στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλη με το ίδιο σκορ (1-1) τόσο εντός, όσο κι εκτός έδρας κόντρα στη Λιλ, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2014/15.

* Η Νις δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 13 τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της (τέσσερις ισοπαλίες, εννέα ήττες). Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό χρονολογείται το Δεκέμβρη του 1959, όταν επικράτησε με το εμφατικό 5-1 της Φενερμπαχτσέ σε ουδέτερο γήπεδο, και πιο συγκεκριμένα στη Γενεύη.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Αήττητη παραμένει η Κρασνοντάρ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σαλίμοφ επικράτησε της Ροστόφ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ούφα (0-0 εκτός έδρας) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-1 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα.

Στο Κύπελλο Ρωσίας προκρίθηκε στην επόμενη φάση επικρατώντας της Σπάρτακ Νάλτσικ (2-0 εκτός έδρας), ενώ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στις 15 του μηνός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Σάλτσμπουργκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζοαζίνιο οχτώ λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 71’, όταν ο Πετρόφ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Κρασνοντάρ στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία (10-2 τα γκολ). Στις εννέα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή κόντρα στην Σπάρτα Πράγας στις 25 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Στις υπόλοιπες σημείωσε επτά νίκες και μία ισοπαλία. Στις τρεις κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κρασνοντάρ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Κρασνοντάρ διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το Γιουρόπα Λιγκ (παίξτο στην Magicbet).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

O bookmaker δεν βρέθηκε

ΝΙΣ

Δύο νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Νις στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φαβρ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μονπελιέ (1-1 εκτός έδρας), ενώ στη συνέχεια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μονακό (4-0 εντός έδρας) και Νανσί (1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την Κυριακή το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πλέα στο 60’.

Η τελευταία ήττα των Γάλλων σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 15 του μηνός από τη Σάλκε (1-0 εντός έδρας), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπάμπα στο 75’. Σε τρεις συμμετοχές που πραγματοποίησε, μέχρι στιγμής, φορώντας τη φανέλα της Νις ο Μάριο Μπαλοτέλι κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές.

Στο παρελθόν ο 26χρονος Ιταλός επιθετικός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα πέντε φορές σε έντεκα συμμετοχές του στο Γιουρόπα Λιγκ, τις οποίες πραγματοποίησε με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Εκτός αποστολής της Νις για την αποψινή αναμέτρηση στη Ρωσία με αντίπαλο την Κρασνοντάρ τέθηκε την τελευταία στιγμή ο αρχηγός Μπόντμερ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Τη θέση του πήρε ο επιθετικός Μποσέτι. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο επιθετικός Μπαλοτέλι, παρά το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Προηγούμενο ματς: Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Νις από την έδρα της Νανσί επικρατώντας με 1-0 για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Νις για το Γιουρόπα Λιγκ.