Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Σημειώθηκε under 2,5 στα οχτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Καρλσρούης για το πρωτάθλημα.

* Η Καρλσρούη διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Καρλσρούη επικράτησε στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Πέντε βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Φορτούνα Ντίσελντορφ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Φούνκελ επικράτησε της Μπόχουμ (3-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Καϊζερσλάουτερν (0-0 εκτός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (1-1 εντός έδρας). Παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χαϊντενχάιμ (2-0 εκτός έδρας) και Μπραουνσβάιγκ (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30’ με τον Κουμπέλα, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ράιχελ διπλασίασε τα τέρματά τους.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Κισεβέτερ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 78’. Αήττητη παραμένει η Φορτούνα Ντίσελντορφ στις τρεις συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε no-goal. «Θέλουμε να ξεκινήσουμε επιθετικά κόντρα στην Καρλσρούη, καθώς θα παίξουμε στην έδρα μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του συλλόγου.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-1 γνώρισε η Φορτούνα Ντίσελντορφ από την Μπραουνσβάιγκ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Φορτούνα Ντίσελντορφ με αντίπαλο την Καρλσρούη σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Betshop)

Στοιχημάτισε τώρα στο Φορτούνα Ντίσελντορφ – Καρλσρούη
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, για να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα η Καρλσρούη. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπίλεφελντ (0-0 εκτός έδρας), Μπόχουμ (1-1 εντός έδρας), Μόναχο 1860 (0-0 εντός έδρας) και Σαν Πάουλι (1-1 εντός έδρας), και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Ουνιόν Βερολίνου (4-0 εκτός έδρας) και Ανόβερο (1-0 εκτός έδρας), το συγκρότημα του Οράλ επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Άουε την προηγούμενη βδομάδα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χόφερ στο 76’. Τρία λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Στόπελκαμπ διπλασίασε τα τέρματά τους, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Αήττητη παραμένει η Καρλσρούη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε με αντίπαλο τη Φορτούνα Ντίσελντορφ σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις τρεις κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Καρλσρούη στην έδρα της επικρατώντας με 2-0 της Άουε, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Καρλσρούη αδυνατεί να σκοράρει στα έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.