Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Η Ντιναμό Δρέσδης δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Η Σαντχάουζεν παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ντιναμό Δρέσδης σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Ντιναμό Δρέσδης παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Σαντχάουζεν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Σαντχάουζεν στις επτά συνολικά αγωνιστικές που έδωσε για το φετινό πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν (2-0 εντός έδρας) στις 11 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Κότσακ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-2 εντός έδρας), Χαϊντενχάιμ (0-0 εντός έδρας) και Γκρόιτερ Φιρτ (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Άουε (2-0 εκτός έδρας), Στουτγκάρδη (2-1 εντός έδρας) και Μπραουνσβάιγκ (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 71’ με τον Φρέις.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γούτεν, δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στους φιλοξενούμενους. Η τελευταία νίκη της Σαντχάουζεν κόντρα στην Ντιναμό Δρέσδης σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 28 Αυγούστου του 2010 (4-1 εντός έδρας). «Πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές μου βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι», υπογράμμισε με δηλώσεις του στα γερμανικά ΜΜΕ ο προπονητής της Σαντχάουζεν.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Γκρόιτερ Φιρτ και Σαντχάουζεν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Σαντχάουζεν αγνοεί τη νίκη στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στην Betshop)

Στοιχημάτισε τώρα στο Σαντχάουζεν – Ντιναμό Δρέσδης
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει η Ντιναμό Δρέσδης στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αφού επικράτησε των Σαν Πάουλι (1-0 εντός έδρας) και Ανόβερο (2-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Νέουχαους δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Άουε (3-0 εντός έδρας) και Καϊζερσλάουτερν (3-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βίρτσμπουργκ Κίκερς (2-2 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ με τον Χάρτμαν.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 50’ με τον Μίλερ. Οχτώ λεπτά αργότερα η Ντιναμό Δρέσδης πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Γκογκία. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 72’ ο Σκροκ. «Φυσικά και οι συμπαίκτες μου είναι απογοητευμένη από το αποτελέσματα. Πραγματοποιήσαμε μία σπουδαία εμφάνιση, καταφέρνοντας να αποφύγουμε τα λάθη. Πιστεύω πως δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς της νίκης», υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός Χάρτμαν.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ντιναμό Δρέσδης και Βίρτσμπουργκ Κίκερς στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (2-2), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ντιναμό Δρέσδης για το πρωτάθλημα.