Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, η οποία στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία επικράτησε με 2-0 επί του “έμπειρο” Ιάλυσου και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο. Η ομάδα του Γιάννη Κατσούλη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε μια δίκαιη νίκη, χάρη στα δυο τέρματα που σημείωσε στο παιχνίδι αυτό ο Βεστάκης (26′, 32′). Μια νίκη η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς κανένας από αυτούς δεν την περίμενε. Έχοντας ρεπό την δεύτερη αγωνιστική, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ προετοιμάστηκε κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, κόντρα στον οποίο θέλει να κάνει το 2×2. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Καρβουνιαρης και Βουρβαχάκης, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τσικουδάκη. Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα.

Μετά και την τελευταία προπόνηση της ομάδας, χθες το πρωί, ο Γιάννης Κατσούλης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Γεωργίου, Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Σταθινάκης, Παληγεωργός, Τσικουδάκης, Γιακουμάκης, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Γκουτσίδης, Βεστάκης, Δρακάκης, Περδικάκης, Ταταράκης, Τσίτας και Παπαθανασίου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Ιάλυσου για το Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Ηλυσιακός, ο οποίος μετά το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής, φιλοξένησε τον Ερμή Ζωνιανών, από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-1. Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπό και δικαίως γνώρισε την ήττα από την ομάδα της Κρήτης. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν κατάφερε να δημιουργήσει με αξιώσεις κάποια φάση μπροστά στην εστία της αντίπαλης ομάδας. Σήμερα καλείται να παρουσιάσει κάτι καλύτερο στο πρώτο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κόντρα στην οποία οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να ρεφάρουν, αν και έχουν δύσκολη αποστολή αφού ο αντίπαλος μετά τη νίκη της πρεμιέρας έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Λουσιέν Κούντου, αφού ο Ιβοριανός άσος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο (γάμπα) και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών, ενώ εκτός παραμένει και ο επίσης τραυματίας Ηλίας Ιωάννου.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τον Ερμή Ζωνιανών για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.