Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ

Αν έλεγε κανείς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών, θα ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα και θα «φιγούραρε» με άνεση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ίσως και να τον περνούσαν για τρελό. Να που όμως η Απερτούρα εξελίσσεται ιδανικά για την Ο’ Χίγκινς, η οποία επιδιώκει να βελτιώσει την τρίτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα της Κλαουσούρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, «καθάρισε» εύκολα και απλά την Ουατσιπάτο με σκορ 2-0 από τα πρώτα τριάντα λεπτά και ξεκίνησε να κοιτάζει το επόμενο ματς. Η εξαιρετική της πορεία οφείλεται, εν πολλοίς, στην εκπληκτική της άμυνα, η οποία έχει επιτρέψει να δεχθεί μόλις τρία τέρματα. Στον αντίποδα, βέβαια, επιθετικά έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ, αλλά αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες στη «γραμμή κρούσης» που τη δικαιολογούν.

Ο βασικός επιθετικός Καλάντρια είναι τραυματίας, ενώ οι δύο καλοί αντικαταστάτες, Ινσαουράλδε και Λεσκάνο, δίνονται αμφίβολοι. Μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο Χιλής τα… θαλάσσωσε και πάλι απέναντι στην Εσπανιόλα, αφού μετά το 4-0 του πρώτου ματς, ηττήθηκε και εντός έδρας με σκορ 2-1, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Ουνιόν Εσπανιόλα για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Στα πρώτα της 6 παιχνίδια στο πρωτάθλημα σημειώθηκαν Under 2,5 γκολ.

Το Ο’ ΧΙΓΚΙΝΣ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Η αλλαγή προπονητή και ο ερχομός του Ούγκο Βίλτσες, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να μπορέσει να πάρει και πάλι τα πάνω της, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά και κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Χιλής.

Χρονικά, προηγείται η αναμέτρηση Κυπέλλου που τη βρήκε να επικρατεί με σκορ 3-1 της Ντεπόρτες Κοπιαπό, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, αν εξαιρέσει κανείς το γκολ που δέχθηκε και ενδέχεται να αποτελέσει ένα μικρό πρόβλημα ενόψει της ρεβάνς μέσα στην εβδομάδα. Νωρίτερα, είχε προλάβει να κερδίσει με το ίδιο σκορ για το πρωτάθλημα την Εσπανιόλα, με τον Βίλτσες να έχει αναλάβει μόλις τρεις μέρες νωρίτερα και να αλλάζει την ψυχολογία όλων στις τάξεις της. Η νίκη αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή της, αλλά την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη, αφού πλέον μετράει έξι βαθμούς.

Καλείται, όμως, να βελτιώσει άμεσα τις εκτός έδρας επιδόσεις της, μιας και σε τρεις απόπειρες, έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες μέχρι και σήμερα. Μεγάλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βίλτσες, αφού ο αμυντικός Λαμπρίν επιστρέφει, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο μεσοεπιθετικός Ρικέλμε, λόγω τραυματισμού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην Κοπιαπό για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Στα τελευταία της 5/6 εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ (παίξτο στην Interwetten).