Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Σημειώθηκε under 2,5 στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Τραπάνι για το πρωτάθλημα.

ΤΡΑΠΑΝΙ

Μπορεί να έχουν περάσει έξι αγωνιστικές από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο η Τραπάνι συνεχίζει να ψάχνει την πρώτη νίκη της σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κόσμι σημείωσε έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Μοιράστηκε ένα βαθμό με τις Νοβάρα (2-2 εκτός έδρας), Προ Βερτσέλι (1-1 εντός έδρας), Αβελίνο (0-0 εκτός έδρας), Άσκολι (1-1 εντός έδρας) και Σπέτσια (0-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σαλερνιτάνα γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με τον Βιτάλε, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντοναρούμα τέσσερα λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει όλα όσα έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου. Αλλάξαμε σημαντικά σε σχέση με την περασμένη σεζόν, είναι λογικό να πάρει κάποιο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Τραπάνι, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το πρωτάθλημα για εμάς ξεκινάει με την αναμέτρηση κόντρα στην Τσιταντέλα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί και να αγωνιστούμε με καρδιά».

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Τραπάνι από τη Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Τραπάνι αναδείχθηκε ισόπαλη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Το Τραπάνι – Τσιταντέλα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Τέλος μπήκε την προηγούμενη βδομάδα στη ξέφρενη πορεία της Τσιταντέλα στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος. Μετά τις πέντε σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα στις Μπάρι (2-1 εκτός έδρας), Τερνάνα (2-0 εντός έδρας), Προ Βερτσέλι (5-1 εκτός έδρας), Νοβάρα (3-1 εντός έδρας) και Αβελίνο (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Βεντουράτο γνώρισε βαρύτατη εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπρέσια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπονατσόλι στο 22’, προτού ο Μοροσίνι διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 39’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 63’ ο τελευταίος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Τραπάνι ο προπονητής της Τσιταντέλα είπε: «Η ήττα από την Μπρέσια μας προξένησε πολλά προβλήματα, ωστόσο έχουμε μεγάλη δίψα να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Τραπάνι. Κόντρα σε αυτή θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο με συνθετικό τάπητα, κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα».

Προηγούμενο ματς: Βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η Τσιταντέλα από την Μπρέσια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Τσιταντέλα επικράτησε στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα (παίξτο στον Stoiximan)