Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Έχοντας αποτύχει να πάρει τη νίκη σε κάποιο από τα τέσσερα προηγούμενη παιχνίδια της, η πρωταθλήρια Πατσούκα πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μονάρκας, την οποία και συνέτριψε με το ευρύ 1-5, έχοντας παράλληλα και αριθμητικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι αυτό. Η Μονάρκας αποδείχθηκε πολύ φιλόξενη οικοδέσποινα, καθώς έκανε δώρο τρία πέναλτι στην Πατσούκα και αγωνίστηκε σχεδόν για όλο το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Μοράλες στο πέμπτο λεπτό. Αυτή ήταν μια εμφάνιση που χρειαζόταν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και διατήρησε την Πατσούκα σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στα πλέι οφ.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες μια με δυο εβδομάδες αναμένεται να παραμείνει ο Ροδόλφο Πισάρο, που υπέστη κάταγμα περόνης. Με εξαίρεση αυτού, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του στη διάθεσή του.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-5 επί της Μονάρκας για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Πλήγμα υπέστησαν οι ελπίδες της Κερετάρο για την εξασφάλιση μιας θέση στα πλέι οφ, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της φορμαρισμένης Τιχουάνα. Μια ήττα που την έριξε στην 12η θέση της βαθμολογίας, όπου και μετράει δώδεκα βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια. Η ομάδα του Μανουέλ Βούκετιχ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στα πρώτα 32 λεπτά της αναμέτρησης και παρόλο που ο Καμίλο Σανβέτσο ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1, η Κερετάρο δεν κατάφερε να φτάσει πότε στο γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Τιχουάνα. Πλέον, έχει πολλά παιχνίδια μπροστά της, στα οποία μπορεί να πάρει τη νίκη, όπως σε αυτά κόντρα σε Σάντος Λαγκούνα, Άτλας και Τζαγκουάρες, όμως πρώτα θα πρέπει να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το αποψινό πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι τους.

Αμφίβολος παραμένει ο Ρικάρντο Εσκέδα, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αντρές Ρεντέρια, με πρόβλημα στο γόνατο. Το ίδιο ισχύει και για τον Εμάνουελ Βίγια, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Τιχουάνα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.