Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Μονάρκας την περασμένη Τρίτη, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πατσούκα, μετά την αποβολή του Κάρλος Αντριάν Μοράλες μετά από πέντε μόλις λεπτά αγώνα και το προβάδισμα με 0-2 την Πατσούκα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ενρίκε Μέθα αυτοκτόνησε, δεχόμενη τρία γκολ από το σημείο του πέναλτι, χάνοντας εν τέλει το παιχνίδι με σκορ 1-5 κόντρα στους πρωταθλητές. Παρά την ήττα αυτή, παραμένει σε τροχιά για μια θέση στα πλέι οφ, διαθέτοντας παράλληλα και μια από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα με 19 γκολ, καθώς και την χειρότερη άμυνα με 21 τέρματα παθητικό, μετά από δέκα αγωνιστικές. Η πολύ κακή αμυντική της λειτουργία θα της κοστίσει σίγουρα ακόμη περισσότερους βαθμούς, μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Με τον Κάρλος Αντριάν Μοράλες να εκτίει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής, μετά και την αποβολή του από το παιχνίδι με την Πατσούκα, ο Ενρίκε Μέθα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση με την Πουέμπλα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-5 από την Πατσούκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 3.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Ζωντανές κράτησε τις ελπίδες της για μια θέση στα πλέι οφ η Πουέμπλα, που μπορεί να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε όμως εν τέλει να πάρει τη νίκη με 3-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βερακρούζ. Με τον Ματίας Αλουστίθα να ισοφαρίζει δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο, η Πουέμπλα διατηρήθηκε στο παιχνίδι και εν τέλει κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, και εν τέλει πήραν τη νίκη στο 65ο λεπτό με τον Ρόμπερτ Φαμπιάν Ερέρα να παίρνει τη νίκη. Η νίκη αυτή βοήθησε την Πουέμπλα να ανοίξει τη διαφορά της από την Βερακρούζ στη μάχη της υποβιβασμού, αλλά εάν θέλει να κλείσει μια θέση στα πλέι οφ, τότε θα πρέπει να βελτιωθεί μακριά από την έδρα της.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Βερακρούζ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.