Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά.

ΤΙΓΚΡΕΣ

Από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Γουαδαλαχάρα προέρχεται η Τίγκρες, η οποία και την διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, όπου και μετράει 22 βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια. Το χαμηλό σουτ του Ισμαέλ Σόσα στο 57ο λεπτό έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Τίγκρες να διατηρεί ανέπαφη την εστία της για έβδομη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρικάρντο Φερέτι παραμένει αήττητη μέχρι τώρα, μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ με μόλις τέσσερα τέρματα στο παθητικό τους, έχουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Θα αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος για την Κρουζ Αζούλ στο αποψινό παιχνίδι.

Σε στάδιο αποθεραπείας είναι οι Ιβάν Εστράδα και Φρανσίσκο Μέθα, αμφότεροι αντιμετωπίζοντας ρήξη χιαστού συνδέσμου, ενώ αμφίβολος είναι ο Λουίς Κινόνες, με μυϊκό πρόβλημα. Αμφίβολη είναι για τον ίδιο λόγο και η συμμετοχή του Γιούργκεν Νταμ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Γουαδαλαχάρα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)

ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Πλήγμα υπέστη η Κρουζ Αζούλ στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ, μετά και την ήττα που υπέστη το βράδυ της Τρίτης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την φορμαρισμένη Τολούκα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, όταν ο νεοαποκτηθής Έρικ Τόρες χτύπησε άσχημα στο γόνατο και με τον τεχνικό Τόμας Μπόι να έχει πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του στο παιχνίδι αυτό, με αποτέλεσμα η Κρουζ Αζούλ να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Εάν “τρέξει” ένα θετικό σερί στις επόμενες εβδομάδες μπορεί να πάρει μια θέση στην οκτάδα, όμως πολύ δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Τίγκρες.

Έχοντας χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, με πρόβλημα στο γόνατο, ο Βίκτορ Βάσκεθ παραμένει αμφίβολος, κάτι που ισχύει και για τον Κριστάλντο, που λόγω μυϊκού προβλήματος δεν αγωνίστηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες αναμένεται να μείνει και ο νεοαποκτηθής Έρικ Τόρες, που τραυματίστηκε στο γόνατο, στην αναμέτρηση με την Τολούκα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Τολούκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.