Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτη φάση του Κυπέλλου, οι αγώνες είναι διπλοί, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Στο πρώτο παιχνίδι: ΟΦΗ – Αχαρναϊκός 0-0

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού η έδρα του Αχαρναϊκού δε διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Πολύ καλά στάθηκε την περασμένη Τετάρτη ο Αχαρναϊκός στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ, φάνηκε πολύ διαβασμένος και έφυγε με το 0-0 στις «αποσκευές» του. Ήταν η πέμπτη σερί ισοπαλία χωρίς σκορ για την ομάδα του Μενιδίου σε φιλικό και επίσημο επίπεδο, στοιχείο που δείχνει ότι υπάρχει σοβαρή δουλειά στην άμυνα, αλλά και μεγάλο θέμα στην επίθεση. Σήμερα αν θέλει πρόκριση, οφείλει να σκοράρει, κάτι που θα μπορούσε να πράξει και στο Ηράκλειο αν ήταν λίγο πιο θρασύς στην τελική προσπάθεια.

«Ξέραμε ποιος είναι το φαβορί και παραμένει φαβορί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα (σ.σ.: εννοεί τον ΟΦΗ). Το 0-0 είναι δίκαιο και όποια ομάδα είχε σκοράρει πρώτη θα μπορούσε να κερδίσει», επεσήμανε ο κόουτς, Δημήτρης Αρναούτης. Δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα του Έλληνα προπονητή, καθώς την αποστολή απαρτίζουν ξανά οι: Αποστολίδης, Ψύχος, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Μαρής, Τσεμπερίδης, Παπατόλιος, Τζιώρας, Γουέρε, Ματσούκας, Ζαχαρός, Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλος, Ντάγκρας, Ψιάνος, Πλαβούκος, Παπανικόλας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 για τον Αχαρναϊκό κόντρα στον ΟΦΗ.

Στατιστικό: 5/5 ισοπαλίες χωρίς σκορ (0-0) μετράει σε φιλικό και επίσημο επίπεδο ο Αχαρναϊκός!

ΟΦΗ

Κάτι καλύτερο θα περίμενε ο κόσμος του ΟΦΗ απ’ την ομάδα του στην επίσημη πρεμιέρα της νέας σεζόν. Το τελικό 0-0 απογοήτευσε τους φίλους των Κρητικών, που είδαν την ομάδα ναι μεν να έχει τον πλήρη έλεγχο και να πιέζει τον αντίπαλο σε όλο το ματς, αλλά οι μεγάλες φάσεις ήταν λίγες. «Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Το δικό μας πρόβλημα προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες γιατί με άλλους παίκτες προετοιμαζόμασταν και με άλλους παίξαμε. Θεωρώ ότι το ματς της Κυριακής θα είναι πάλι κλειστό το παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες», επεσήμανε ο Νίκος Νιόπλιας.

Δεν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό η αποστολή για τον ΟΦΗ, με τον Έλληνα κόουτς να μπορεί να υπολογίζει και στον Ράντι (Επιθετικός), που δεν ήταν διαθέσιμος την Τετάρτη. Οι υπόλοιποι που ταξίδεψαν για Αθήνα είναι οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Αντουκόρ, Ράντι, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ογκμποε, Φαζός, Χαντί, Kοντογιάννης και Μανιαδής.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 για τον ΟΦΗ κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί Under 2,5 προέρχεται ο ΟΦΗ σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.