Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΣΤΡΟΜΕΝ

Από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τη Φρέντρικσταντ προέρχεται η Στρόμεν, η οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των αναμενομένων και έτσι μπήκε μοιραία στοπ στο αήττητο σερί πέντε αγώνων που «έτρεχε» μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Το συγκρότημα του Όλσεν έχασε παράλληλα την ευκαιρία να βρεθεί εντός εξάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ και παρέμεινε στην 7η θέση με 38 βαθμούς όντας στο -1 από τη Μιοντάλεν και στο -3 από την Κόνγκσβινγκερ. Καλείται να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες καθώς απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και η Ουλενσάκερ φαντάζει ως ο ιδανικός αντίπαλος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, αρκεί βέβαια οι γηπεδούχοι να επιστρέψουν ταυτόχρονα και στις καλές και επιθετικές εμφανίσεις.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-2 από τη Φρέντρικσταντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2,5 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπρίνε προέρχεται η Ουλενσάκερ, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της, φτάνοντας έτσι σε ένα εύκολο και άνετο τρίποντο. Το σύνολο του Σκογκχάιμ εντός έδρας είναι λες και μεταμορφώνεται, ωστόσο συνεχίζει να έχει σοβαρό πρόβλημα στα εκτός. Στα έξι τελευταία μετράει τρεις νίκες (όλες εντός) και τρεις ήττες (όλες εκτός) και βρίσκεται στην 12η θέση με 28 βαθμούς όντας οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και σε ισοβαθμία με τη Ρανχάιμ που βρίσκεται εντός αυτής. Τα καλά νέα είναι πως κρατάει τη μοίρα του στα χέρια του, τα κακά όμως είναι πως έχει τρία από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν μακριά από το «σπίτι» του, με το πρόγραμμα να είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό. Κόντρα στη Στρόμεν οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο από τα πέντε βήματα που απομένουν για την παραμονή τους, με το έργο τους όμως να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο και οι ίδιοι θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν αν θέλουν να τα καταφέρουν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπρίνε.

Στατιστικό: N/G σημειώθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε)