Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΟΥΝΙΟΝ ΣΦ

Την έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής πέτυχε η Ουνιόν, η οποία απέδρασε μ’ ένα πολύ σημαντικό «διπλό» από την έδρα της Λανούς (0-1). Άφησε πολύ χώρο στην αντίπαλο και δέχθηκε αρκετή πίεση, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και χτυπούσε με κόντρα αντεπιθέσεις. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και το 69’, εκεί όπου αιφνιδίασε την αντίπαλό της και με γκολ του Γκάμπα μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο δέχθηκε αρκετή πίεση, αλλά κράτησε ως το φινάλε αυτό το πολυπόθητο «τρίποντο». Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ο τεχνικός Μαδελόν, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σ’ όλη την ομάδα. Επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ολίμπο (1-0 εντός έδρας), είχε προηγηθεί στο ενδιάμεσο η «λευκή» ισοπαλία με την Αλντοσίβι (0-0 εντός έδρας), πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, όντας μια από τις επτά αήττητες ομάδες της κατηγορίας. Αήττητη στις πρόσφατες έξι εντός έδρας εμφανίσεις της, μετρώντας απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, στις πέντε εξ αυτών μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της Λανούς.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα (παίξτο στην Betshop)

Διαβάστε τα Προγνωστικά Αργεντινής (Κλικ εδώ)

Το Ουνιόν – Μπελγράνο παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Από τη δική της πλευρά η Μπελγράνο προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) με την Ολίμπο, σ’ ένα κακό παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Κακό το πρώτο μέρος, αγγαρεία έκαναν οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη η Μπελγράνο ανέβασε την απόδοσή της, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Έπαιξε και με πολλές αλλαγές από τη στιγμή που την Πέμπτη έπαιξε στην Βραζιλία για το Σουνταμερικάνα και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Κοριτίμπα που της δίνει πλέον μεγάλες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Μεγάλο αποτέλεσμα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και στο δεύτερο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Γκονζάλες, ο οποίος προβληματίζεται για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, μετράει μια ισοπαλία και δύο ήττες, χωρίς να έχει πετύχει γκολ σ’ αυτά τα παιχνίδια. Προβληματισμός και για το αν πρέπει να κάνει ροτέισον από την στιγμή που η ομάδα καίγεται να περάσει στον επόμενο γύρο του Σουνταμερικάνα. Χωρίς νίκη παραμένει η Μπελγράνο στις εννιά πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή στη Σάντα Φε.

 Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για την Μπελγράνο 2-1 επί της Κοριτίμπα για το Σουνταμερικάνα.

Στατιστικό: 2-3 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.