Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Κοριτίμπα – Παλμέιρας 2-2

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από την Μποταφόγκο Ζοάο Πεσόα στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου, ωστόσο, η Παλμέιρας εξασφάλισε την πρόκριση στους “8” μετά το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού. Στρέφει την προσοχή της εκ νέου στο πρωτάθλημα, όπου παραμένει αήττητη στα εννέα τελευταία παιχνίδια της μετρώντας πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 0-2 της Κορίνθιανς χάρη σε τέρματα των Μόισες (5’) και Μίνα (76’). Το συγκρότημα του Κούκα βρίσκεται μόνο πρώτο στην κορυφή και στο +1 από τη Φλαμένγκο και υποδέχεται την Κοριτίμπα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Πανίσχυρη στην έδρα της, μετράει φέτος μόλις μια ήττα.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-0 από την Μποταφόγκο Ζοάο Πεσόα γνώρισε η Παλμέιρας στο Κύπελλο.

Στατιστικό: under 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Χάρη σε τέρμα του Αμαράλ στο 31’ η Κοριτίμπα κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, επικρατώντας με 0-1 της αντιπάλου της. Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για το συγκρότημα του Καρπετζιάνι που επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Στο +5 η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη, καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Σουνταμερικάνα στη φάση των “16”, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Μπελγκράνο. Δεν πείθει εκτός έδρας μετράει φέτος στο πρωτάθλημα μόλις δυο νίκες.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-2 από την Μπελγκράνο γνώρισε η Κοριτίμπα στο Κύπελλο.

Στατιστικό: under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.