Κατηφορίζει ο «άσος» του Βόλου

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πολλά και μεγάλα ματς περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (31/10). Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε με την πτώση αποδόσεων, όπου υπάρχουν ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις. Αρχικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Βόλος ΝΠΣ υποδέχεται τη Λάρισα. Σε αυτό το ματς πέφτει ο «άσος». Το σημείο άνοιξε στο 2.46 και είναι τώρα στο 2.30. Πάλι στην Ελλάδα, o Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εδώ είναι το «διπλό» που κατηφορίζει. Ειδικότερα, ξεκίνησε από το 4.97 και είναι τώρα στο 4.33. Στην Ολλανδία τώρα, η Τβέντε παίζει εντός έδρας με την Τσβόλε. Οι λάτρεις των ισοπαλιών πρέπει να ξέρουν ότι το «Χ» βρίσκεται σε πτώση. Ξεκίνησε από το 3.89 και πλέον εντοπίζεται στο 3.70.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ καταλαμβάνουν με άνεση την πρώτη τριάδα. Στην κορυφή βρίσκεται το Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ. Τα πονταρίσματα είναι ήδη στις 391.882€ και το 69,50% πήγε στον «άσο». Στη δεύτερη θέση βλέπουμε το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι. Εδώ έχουν παιχτεί μέχρι τώρα 333.409€, εκ των οποίων το 74,56% κατευθύνεται στο «διπλό». Την τριάδα κλείνει το Μπέρνλι – Τσέλσι. Σε αυτόν τον αγώνα ο τζίρος είναι τώρα στις 232.151€, με το 61,97% να «πέφτει» στη νίκη της Τσέλσι.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα