Ζευγάρι κέρδισε 316 εκ. $ στη λοταρία και έπεσε θύμα απάτης

Ανανεώθηκε:
λοταρια-νικητης

Mια μεγάλη νίκη 316 εκ. $ στη λοταρία πέτυχε ένα τυχερό ζευγάρι. Αλλά οι δυο τους βρέθηκαν άθελά τους μπλεγμένοι σε μια υπόθεση απάτης.

👉 Δες τα όλα τα νόμιμα live casino ελλαδα.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τάμι και ο Κλιφ Γουέμπστερ, από την Ονέιντα του Ουισκόνσιν κέρδισαν 316 εκατομμύρια $ από τυχερά παιχνίδια πέρσι. Πιο ειδικά, μοιράστηκαν κέρδη 630 εκ. $ με έναν άλλο νικητή στην Καλιφόρνια μετά την τεράστια νίκη τους πέρυσι. Και τώρα απατεώνες προσποιούνται ότι είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι σε ένα σχέδιό τους για να κλέψουν χρήματα.

Σε μήνυμα αναφέρουν ότι το ζευγάρι δωρίζει 150 χιλ. $ σε 100 τυχαίους ανθρώπους. Σε ένα άλλο ισχυρίζονται ότι δωρίζουν 120 χιλ. $ σε 50 τυχαίους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του παραλήπτη του μηνύματος.

Από όποιον απαντήσει στο μήνυμα, ζητούνται στη συνέχεια περισσότερα στοιχεία. Όπως το όνομα, η ημερομηνία γέννησης, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το μηνιαίο εισόδημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνθρωποι έδωσαν πληροφορίες όπως το δίπλωμα οδήγησης ή τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης τους.

Όσοι ακολούθησαν τις οδηγίες ανέφεραν ότι εξαπατήθηκαν και τους απέσπασαν χιλιάδες $. Πρόκειται, δηλαδή, για μια απάτη τύπου “ψαρέματος” (phishing). Συνήθως έχουν τη μορφή email ή γενικά κειμένου.

Οι απατεώνες χρησιμοποιούν κάποιο αξιόπιστο πραγματικό όνομα ή επωνυμία για να πείσουν τα θύματά τους. Και στη συνέχεια παίρνουν ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ