Βόλος ΝΠΣ: Επένδυση με Δουβίκα

Ανανεώθηκε:
Δουβίκας Βόλος

Ο Βόλος ΝΠΣ ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή. Ο Τάσος Δουβίκας είναι και επίσημα παίκτης των Θεσσαλών. Ο 21χρονος πέρσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Παρακάτω η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Τάσου Δουβίκα, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δουβίκας παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, σημειώνοντας 2 γκολ, 10 συμμετοχές στο Kύπελλο Ελλάδος με 2 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα του Europa League. Επίσης ο Δουβίκας έχει υπάρξει διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές Ελλάδας Νέων (10 συμ., 7 γκολ) και Ελπίδων (5 συμ.)”

Τάσος Δουβίκας: Το Who is Who

Ο Τάσος Δουβίκας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Αυγούστου του 1999. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Under 19 του Αστέρα Τρίπολης το 2017 και πολύ σύντομα μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα των Αρκάδων. Από το 2017 και μετά αγωνίστηκε 52 φορές με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, 39 εκ των οποίων στην Super League 1. Σκόραρε 4 φορές στη μεγάλη κατηγορία, συνήθως ερχόμενος από τον πάγκο. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, με τις οποίες έχει κάνει 17 συμμετοχές και έχει καταφέρει να σκοράρει 7 φορές. Αγωνίζεται με ένταση και ξεχωρίζει για την κίνηση χωρίς την μπάλα. Πρόκειται για υποσχόμενο project, στο οποίο επενδύει η ομάδα του Βόλου. Την περασμένη σεζόν είχε τρεις συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης.