+26

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 22 / 09 / 2020

Vistabet Προσφορές*

Πριμ στο Παρολί* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Αυτόματο Cash Out* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Επιστροφή στο 0-0* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Επιστροφή* στο Παρολί*(*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ

Vistabet: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ

Οι Vistabet Προσφορές* αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» του εν λόγω bookmaker. Καθημερινά, διάφορες εκπλήξεις ετοιμάζονται για τα μέλη της ιστοσελίδας. Όλα αυτά φυσικά, στο πλαίσιο της γενικότερης εξέλιξης που χαρακτηρίζει την πλατφόρμα. Το site είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και βοηθάει τόσο τους έμπειρους, όσο και τους αρχάριους παίκτες. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα, αν συνυπολογίσουμε το Vistabet App. Ο λόγος για την εφαρμογή για κινητά Android και iOS. Μπορείτε λοιπόν να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσω της desktop version, της mobile version και του app. Και στις τρεις περιπτώσεις το παιχνίδι είναι γρήγορο και συναρπαστικό. Η ποιότητα του Live Betting παραμένει υψηλή, ενώ διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές είναι και το Live Streaming*. Οι αποδόσεις δεν αλλάζουν, παραμένοντας από τις κορυφαίες της αγοράς. Ο bookmaker δίνει επίσης μεγάλη βάση στην Εξυπηρέτηση Πελατών και στις Πληρωμές. Τα πάντα λειτουργούν με γνώμονα την ασφάλεια του παίκτη.

Αλλά και με γνώμονα τη διασκέδασή του. Σε αυτό το κομμάτι βάζουν το λιθαράκι τους οι προσφορές* της ιστοσελίδας. Από το Πριμ στο Παρολί* μέχρι την Επιστροφή* στο 0-0, τα «πακέτα» της πλατφόρμας είναι άκρως ενδιαφέροντα. Στο Build A Bet για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας στοίχημα με πολλές επιλογές από το ίδιο ματς. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επιθυμίες των παικτών γίνεται πραγματικότητα! Επιπλέον, ιδιαίτερα… σωτήρια είναι και η Επιστροφή στο παρολί*! Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να σώσετε το παρολί σας, έχοντας το δικαίωμα για ένα λάθος, και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Βέβαια, οι εκπλήξεις της Vistabet δεν μένουν εκεί. Υπάρχουν επίσης το Αυτόματο Cash Out*, το Live Streaming* και άλλα δυνατά «πακέτα», τα βλέπετε εφόσον κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα. Είναι δεδομένο, ότι οι εκπλήξεις του bookmaker ανεβάζουν τη διασκέδαση και κάνουν καλύτερη τη ζωή του παίκτη. Σε αυτό ωφελούν και οι Vistabet Προσφορές* που εντοπίζονται στο site του παρόχου!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

  • BHMA 1
    Κάντε κλικ στο button ΕΓΓΡΑΦΗ που θα βρείτε στο Betarades.gr
  • BHMA 2
    Αφού μεταφερθείτε στο site της Vistabet, πατήστε στο πορτοκαλί κουμπί "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
  • BHMA 3
    Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας και πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, θα λάβετε email από τη Vistabet για τις διαθέσιμες προσφορές* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)! ΕΓΓΡΑΦΗ
Vistabet Επισκόπηση

Προσφορες* & Επιβραβευσεις

Πριμ στο Παρολί*

Το παρολί σας στη Vistabet… ενισχύεται! Η απόδοση του δελτίου ανεβαίνει μέσω της προσφοράς*. Τηρώντας συγκεκριμένα κριτήρια μπορείτε να πάρετε το Πριμ στο Παρολί* και να παίξετε «μπάλα» αναλόγως. Αν έχετε συμπεριλάβει 4+ αγώνες στο δελτίο, μαζί με άλλες προϋποθέσεις, έχετε την ευκαιρία για ενισχυμένη απόδοση (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!

Build A Bet*

Πόσες φορές σκεφτήκατε τι… όμορφα που θα ήταν, να μπορούσατε να συνδυάσετε επιλογές από έναν αγώνα σε ένα στοίχημα; Τώρα στη Vistabet υπάρχει η δυνατότητα! Με το Build A Bet δημιουργείτε το στοίχημά σας, με αγορές από ένα και μοναδικό παιχνίδι. Έξυπνη προσφορά* για δυνατούς παίκτες (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!

Αυτόματο Cash Out*

Το Cash Out* είναι μια υπηρεσία που χρησιμεύει πάρα πολύ στους παίκτες του στοιχήματος. Μόνο που πλέον, δεν χρειάζεται να είστε πάνω από τον αγώνα για να το αξιοποιήσετε. Θέτετε από πριν τους όρους που επιθυμείτε για να κλείσετε το στοίχημά σας, και αυτό κλείνει αυτόματα (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!

Επιστροφή στο 0-0*

Σας… ξενέρωνε όταν ένα ματς έληγε με λευκή «ισοπαλία»; Αυτά ανήκουν στο… παρελθόν! Η Vistabet επιστρέφει* το ποντάρισμα σε περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που παίξατε, είναι 0-0. Είναι πάντα σημαντικό να υπάρχει μια… «πισινή», και αυτό συμβαίνει με την προσφορά* Επιστροφής* στο 0-0 (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!

Επιστροφή στο παρολί*

Είναι άραγε… άδικο να χάνεται ένα ολόκληρο δελτίο λόγω μιας αστοχίας; Έτσι το βλέπει η Vistabet και επιτρέπει να χάσετε έναν αγώνα στο παρολί σας. Να σημειωθεί, ότι χρειάζονται πέντε και περισσότερα ματς στο δελτίο σας. Το αίσθημα της ασφάλειας ενισχύεται, χάρη στην Επιστροφή* στο Παρολί. (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!

Live Streaming*

Τι πιο σημαντικό από το να έχετε live εικόνα του αγώνα που στοιχηματίζετε; Αυτή η δυνατότητα υπάρχει στη Vistabet. Η ιστοσελίδα δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να βλέπουν ζωντανά αναμετρήσεις από κορυφαίες διοργανώσεις. Η ποιότητα της μετάδοσης είναι υψηλή και ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)!