Ντζανάτος: «Δυναμικά αναπτυσσόμενη η αγορά διαδικτυακών τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα»

Ανανεώθηκε:
εεεπ
Photo Credits: IMAGO / Wirestock

Τις ανταγωνιστικές αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στην χώρα μας για την βιομηχανία τυχερών παιγνίων, ανέδειξε με την ομιλία του στο 27ο Συνέδριο του Economist με θέμα «Online Gaming: Prospects, Challenges and Responsibility» ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ Δημήτρης Ντζανάτος, ο οποίος χαρακτήρισε δυναμικά αναπτυσσόμενη την ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, ενώ δήλωσε ότι οι ζημιές από τον παράνομο τζόγο σε οικονομία και κοινωνία είναι σημαντικές.

Ο κ Ντζανάτος παρουσίασε μία συνοπτική εικόνα των οικονομικών μεγεθών της δυναμικά αυξανόμενης αγοράς διαδικτυακών παιγνίων. Χαρακτηριστικά όπως είπε ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ «η αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, υπερδιπλασιάστηκε την πενταετία 2019-2023 φτάνοντας στα 889εκ€ από τα 437εκ€.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΕΠ αναφέρθηκε επίσης, στην αύξηση των εσόδων του δημοσίου τομέα από τους τζίρους των παιγνίων. Όσον αφορά τον παράνομο διαδικτυακό στοιχηματισμό, όπως τόνισε ο κ Ντζανάτος, παίζονται πολύ μεγάλα ποσά, προκαλώντας και μεγάλη δημοσιονομική ζημία και αθέμητο ανταγωνισμό με τους νόμιμους παρόχους. Ο κ Ντζανάτος τόνισε την ανάγκη οργανωμένης και μεθοδικής αντιμετώπισης της εκτεταμένης και συνεχούς διογκούμενης παραβατικότητας και τους κινδύνους που εγκυμονεί για την κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον.

«Πολιτεία , Ανεξάρτητες Αρχές και Πάροχοι πρέπει να στηρίξουν συνεργατικά δράσεις για ασφαλές παιχνίδι και αντιμετώπιση των προβλημάτων και των κοινωνικών επιπτώσεων», κατέληξε στην ομιλία του ο κ Ντζανάτος.


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις κάθε μέρα στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τέννις
Προγνωστικά Value Bets
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων
🥇 Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ