Τυχερά παιχνίδια: Σταμάτησε για βενζίνη και κέρδισε 200χιλιάδες

Ανανεώθηκε:
λοταρια νικητης
Photo Credits: Associated Press / Alamy Stock Photo

Την τύχη να του χαμογελάει σε μια στιγμή που δεν το περίμενε, είδε ένας άντρας, ο οποίος σταμάτησε για βενζίνη και κατάφερε να κερδίσει από τα τυχερά παιχνίδια 200,000.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Promo code YUMMY100
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον Μπόμπι Κόλεμαν από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος σταμάτησε για βενζίνη και κατέληξε να κερδίσει ένα βραβείο λοταρίας 200.000 δολαρίων που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση της κόρης του.

Ο υπερτυχερός δήλωσε στους αξιωματούχους της Εκπαιδευτικής Λοταρίας της Βόρειας Καρολίνας ότι σταμάτησε για βενζίνη στο πρατήριο Oasis στην οδό South Church στο Kenly και αποφάσισε να αγοράσει ένα λαχείο ξυστό λαχείο 5 δολαρίων. Ο Κόλεμαν δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν αποκαλύφθηκε το κορυφαίο βραβείο των 200.000 δολαρίων.

Παράλληλα, δήλωσε ότι επέλεξε το συγκεκριμένο λαχείο Bankroll επειδή δεν το είχε ξαναδεί. “Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Μου αρέσει να αγοράζω λαχεία. Θα χρησιμοποιήσω μέρος των χρημάτων για την εκπαίδευση της κόρης μου αλλά και για επισκευές στο σπίτι”, είπε.