Το Τουρνουά FIFA20 του Betarades.gr είναι γεγονός

Ανανεώθηκε:
Betarades Fifa 20

Μετά τα Τουρνουά Πόκερ του Betarades.gr που παρουσίασαν μεγάλη επιτυχία και συνεχίζονται κανονικά, ήρθε η σειρά και του FIFA20! Το αγαπημένο σας ενημερωτικό site για το στοίχημα διοργανώνει Τουρνουά για τους λάτρεις του διάσημου video game. Για δύο μέρες, οι φίλοι του Betarades.gr και του FIFA θα έχουν την ευκαιρία να… κοντραριστούν με συντετλεστές του site. Έτσι, θα περάσουν ώρες διασκέδασης και θα διεκδικήσουν ωραία έπαθλα! Η διαδικασία συμμετοχής πάρα πολύ απλή. Παρακάτω θα δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Να τονιστεί ότι σε αυτό το πρώτο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι 30 πρώτοι που έστειλαν το PlayStation ID τους! Οι συμμετοχές λοιπόν έκλεισαν!

Το Τουρνουά θα μεταδοθεί Live στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch και στο κανάλι στο Youtube. Επομένως, θα έχετε την ευκαιρία να… θαυμάσετε και τον εαυτό σας σε Ζωντανή Μετάδοση!

Στοίχημα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πότε θα γίνει το Τουρνουά

Το FIFA20 Tournament του Betarades.gr θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (28 Απριλίου) στις 12:00, και την Τετάρτη (29 Απριλίου) πάλι στις 12:00. Ένα διήμερο λοιπόν γεμάτο FIFA και μάλιστα… την ίδια ώρα. Η διάρκεια του τουρνουά θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Τρόπος Συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος στο FIFA20 Tournament, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χρειάζεται να διαθέτετε ένα PlayStation 4, μια καλή σύνδεση στο ίντερνεττ να έχετε το δικαίωμα να παίξετε Online. Τονίζεται ξανά ότι σε αυτό το πρώτο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι 30 πρώτοι που θα λάβουν μέρος οι 30 πρώτοι που έστειλαν το PlayStation ID τους! Οι συμμετοχές λοιπόν έκλεισαν!

Από εκεί και πέρα, ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Τρόπος Διεξαγωγής – Έπαθλα

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παίξουν αντίπαλοι με όλους τους συντελεστές του Betarades.gr που θα είναι στα Streams. Έτσι, ανάλογα με τα αποτελέσματά τους, θα μαζεύουν πόντους και θα προκύψει μια τελική βαθμολογία. Οι νικητές θα έχουν την τύχη να παραλάβουν όμορφα αναμνηστικά του Betarades.gr όπως κούπες, μπλούζες κ.α.

Το Betarades.gr σας περιμένει όλους για να περάσουμε μαζί ευχάριστα την ώρα μας, παίζοντας FIFA20 και συζητώντας για όποιο θέμα επιθυμείτε. Εξάλλου, στα… φιλικά που έγιναν πριν λίγο καιρό, το chat είχε πάρει «φωτιά» και η εμπειρία ήταν πραγματικά συναρπαστική! Τα λέμε στο γήπεδο!

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ