Προγνωστικά Τένις: ΤΕΛΙΚΟΣ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ

Γιάννης Χρυσουλάκης
Γιάννης Χρυσουλάκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ

Στα μεταξύ τους είναι 5-4 υπέρ του Ζβέρεφ. Στο χώμα κερδίζει 2-1 ο Αλκαράθ αλλά η μια νίκη του Γερμανού ήταν στο Ρολάν Γκαρός πέρυσι.

Ο Ζβέρεφ κέρδισε εύκολα στον ημιτελικό τον Ρουντ 3-1 έχοντας 80% επιτυχία στο πρώτο του σερβίς στα τελευταία 2 σετ. Αυτό το πρώτο του σερβίς είναι κάτι που πρέπει να είναι εξαιρετικό για να κερδίσει σήμερα. Στα δύο ματς που δεν ήταν δυσκολεύτηκε και χρειάστηκε 5 σετ έχοντας εναντίον του κατώτερους παίκτες.

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Ο Αλκαράθ κέρδισε τον Σίνερ στον ημιτελικό σε 5 σετ, όπου έδειξε πολύ ψυχραιμία στο τέλος. Μέχρι τον αγώνα αυτό η πορεία του ήταν εύκολη.

Ο Αλκαράθ πιστεύω ότι θα κάτσει αρκετά πίσω από τη baseline για να αμυνθεί καλύτερα στο πρώτο σερβίς του Ζβέρεφ. Νομίζω επίσης ότι ο Αλκαράθ θα ξεκινήσει πολύ επιθετικός για να εκμεταλλευτεί το αργό ξεκίνημα που συνήθως έχει ο Γερμανός. Ο Ισπανός επίσης πιστεύω θα χρησιμοποιεί πολλά «drop shot» για να πληρώσει ο αντίπαλος που στέκεται αρκετά πίσω στην baseline,  αποφεύγοντας παράλληλα και το δυνατό του backhand. Γενικότερα πιστεύω ότι ο Αλκαράθ θα είναι πιο έτοιμος ψυχολογικά καθώς ο Ζβέρεφ δεν έχει καταφέρει να πάρει Slam ποτέ. Προβλέπω νίκη Αλκαράθ και να καλύψει το χάντικαπ.

Εκτίμηση: Αλκαράθ -4.5 γκέιμς (1.90)

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ στην Betsson
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ