Τα Virtual Sports «απογειώνονται» στην Interwetten!

Ανανεώθηκε:
Interwetten Virtual

Η εικονική πραγματικότητα είναι γεγονός και στο στοίχημα! Εδώ και καιρό, τα Virtual Sports μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου και προσφέρουν μια ακόμα επιλογή για τη διασκέδασή του. Επιλογή που διακρίνεται για την ποιότητά της. Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα εικονικά σπορ ελκυστικά. Και μόνο το γεγονός ότι είναι διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, τα κάνει αγαπητά στο κοινό. Άλλωστε, μοιάζουν τόσο πολύ με το αληθινό ποδόσφαιρο π.χ., που νομίζεις ότι βλέπεις αληθινό αγώνα! Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και η ατμφόσφαιρα που δημιουργείται αληθινού γηπέδου! Τέτοια εικονικά αθλήματα, είναι διαθέσιμα με πληθώρα στοιχημάτων στην interwetten.

Virtual Sports στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιά Virtual Sports έχει η Interwetten

Στην πλατφόρμα της Interwetten.gr υπάρχουν τρία διαφορετικά Virtual Sports για τα εγγεραμμένα μέλη. Το ποδόσφαιρο, η κατηγορία Racing και το τένις. Να σημειωθεί, πως στην ενότητα Racing εντοπίζονται διαφορετικά αθλήματα. Σε κάθε κατηγορία, τα γεγονότα είναι άκρως ποιοτικά και συμβάλλουν αποφασιστικά στην κορύφωση της αδρεναλίνης. Παρακάτω, θα δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει η ιστοσελίδα στα εικονικά σπορ.

Ποδόσφαιρο

Εδώ είναι διαθέσιμες προσομοιώσεις των μεγάλων, αληθινών διοργανώσεων. Το Virtual Champs League, το Virtual Europa, το Virtual Euros και άλλα γεγονότα εντοπίζονται εύκολα στο tab Ποδόσφαιρο. Συνολικά, υπάχουν οκτώ διαφορετικά virtuals ποδοσφαίρου, με το καθένα να έχει τη δική του αίγλη! Κοινό χαρακτηριστικό, είναι τα φοβερά graphics που μεταφέρουν τον παίκτη σε ένα πραγματικό ματς. Τρομερά σουτ, τάκλιν, κεφαλιές, δοκάρια, πέναλτι, και ό,τι άλλο περιλαμβάνει το αληθινό ποδόσφαιρο, υπάρχει και εδώ. Η εμπειρία είναι συναρπαστική, αφού ακούγεται και η φωνή του σπίκερ. Μεγάλα ματς λαμβάνουν κάθε μέρα, όλη μέρα, στα γηπεδάκια της interwetten με το στοίχημα να τα συνοδεύει. Αγορές για τον τελικό νικητή, το ακριβές σκορ, και άλλα πολλά, διατίθενται στα μέλη της ιστοσελίδας σε ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Virtual Sports στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Racing

Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για κούρσες! Όχι όμως ενός είδους. Αντίθετα, θα βρείτε επιλογές για ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, για την ποδηλασία και τις μηχανές. Επτά διαφορετικά γεγονότα εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των Virtual Sports και δίνουν ξεχωριστές επιλογές στους παίκτες. Τα άλογα τρέχουν τόσο γρήγορα και παρασταστικά, όπως και στην πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τα σκυλιά. Ο ήχος των μηανών και οι τελικές που αναπτύσσουν, κορυφώνουν τη δράση. Και για τους λάτρεις του… κλασικού αθλητισμού, σύγχρονα ποδήλατα με τους αναβάτες τους σας χαρίζουν αμφίρροπους αγώνες. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που κάνουν τη διαφορά και δίνουν άλλο νόημα στο παιχνίδι.

Τένις

Το τένις έχει εκατομμύρια fans στην αληθινή ζωή. Αυτό πάει να γίνει και στα εικονικά σπορ! Η ενότητα του τένις είναι φανερή στην ενότητα των Virtual Sports της interwetten.gr και αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα»! Και εδώ, οι στοιχηματικές επιλογές ποικίλλουν και λύνουν τα χέρια των παικτών. Μεγάλα ματς τένις παίζουν στα εικονικά γήπεδα της interwetten και το μυαλό των μελών πάει αμέσως στην πραγματικότητα!

Γίνεται αντιληπτό, ότι στην πλατφόρμα της Interwetten εντοπίζονται πολλοί αγώνες διάφορων αθλημάτων, στην ενότητα των Virtual Sports. Από το ποδόσφαιρο μέχρι τις ιπποδρομίες, η δράση ανεβαίνει στο κατακόρυφο! Εντυπωσιακά γραφικά, δυνατά ηχητικά εφέ, αγώνες που θυμίζουν σε όλα τα αληθινά ματς! Για το λόγο αυτό, συνοδεύονται κιόλας από συναρπαστικά στοιχήματα που αρέσουν στον κόσμο. Παιχνίδια Virtual Sports γίνονται 24 ώρες το 24ωρο στο site της interwetten.gr!

Virtual Sports στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ