Στοιχηματικές με τις μεγαλύτερες Αποδόσεις

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο στοίχημα, είναι το ύψος των αποδόσεων. Είναι φυσιολογικό, ο παίκτης να αναζητά την ιστοσελίδα που προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις για τις επιλογές που έχει επιλέξει να ποντάρει τα χρήματά του. Η τακτική αυτή μάλιστα, είναι απαραίτητη για να είναι και η στοιχηματική εμπειρία πιο ευχάριστη.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που ο πελάτης επιλέγει, ή απομακρύνεται από ένα σημείο, με αφορμή την απόδοσή του. Οι αποδόσεις στοιχήματος είναι το «Α και το Ω» στο χώρο και αποτελούν βασική παράμετρο για την στοιχηματική, την οποία θα διαλέξουν να εγγραφούν οι χρήστες. Οι ιστοσελίδες, όπως η Bet365 με μεγαλύτερες αποδόσεις, κερδίζουν και τη μεγαλύτερη συμπάθεια του αγοραστικού κοινού.

Ποια στοιχηματική έχει τις μεγαλύτερες αποδόσεις;

Στις μέρες μας, οι πιο δημοφιλείς στοιχηματικές βρίσκονται αρκετά κοντά και στον τομέα των αποδόσεων. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε αυτές που είχαν μείνει πιο πίσω, να μη συμβαδίσουν σταδιακά με το κλίμα της εποχής. Αυτήν τη στιγμή, οι στοιχηματικές με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην ελληνική αγορά, είναι η Betshop και η Goalbet. Η πρώτη, προσφέρει καλύτερες αποδόσεις στοιχήματος στα Goal/Goal και τα Over/Under των παιχνιδιών. Από την άλλη, η Goalbet «ειδικεύεται» στις καλύτερες αποδόσεις, όσον αφορά τους νικητές των αγώνων.

Έπειτα, ακολουθεί με υψηλές αποδόσεις και ο Stoiximan, που κάνει τη διαφορά στα ειδικά στοιχήματα. Interwetten και Winmasters έπονται στον πίνακα με τις ιστοσελίδες που έχουν τις υψηλότερες αποδόσεις στοιχήματος. Γενικά, στον σχετικό πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά την κατάταξη των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών με βάση το ύψος των αποδόσεων που παρέχουν.

Να σημειωθεί, πως η πλειοψηφία των παρόχων, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, δεν διαφέρουν πολύ στις αποδόσεις στοιχήματος που προσφέρουν, όντας σε υψηλό επίπεδο στο συγκεκριμένο τομέα. Άλλωστε, οι Στοιχηματικές Εταιρίες γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτερες αποδόσεις προσελκύουν, όπως είναι λογικό, τον πελάτη, ο οποίος λαμβάνει σοβαρά ποιος πάροχος έχει τις υψηλότερες αποδόσεις στοιχήματος, πριν αποφασίσει σε ποιον από αυτούς θα γίνει μέλος.

Προσφορές* από τις Στοιχηματικές Εταιρίες
 • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις (15/04)!
  Betarades Team
  15 Απρ 2024
 • Novibet: Ξεκίνημα εβδομάδας με ενισχυμένες αποδόσεις (15/04)!
  Κάτια Μοσχίδου
  15 Απρ 2024
 • Vistabet – Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ (15/04)!
  Κάτια Μοσχίδου
  15 Απρ 2024
 • bwin – Μοναδική προσφορά* Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ (15/04)!
  Betarades Team
  15 Απρ 2024
 • Stoiximan: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις (15/04)!
  Κάτια Μοσχίδου
  15 Απρ 2024
 • Betsson: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Bet Builder και σούπερ προσφορά* (15/4)
  Κάτια Μοσχίδου
  15 Απρ 2024