Στοίχημα Super Bowl: Οι bookmaker με τις καλύτερες αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
stoixima super bowl

Ποιος είναι ο καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Super Bowl 2020; To Super Bowl αποτελεί το #1 αθλητικό γεγονός του πλανήτη με εκατοντάδες εκατομμύρια θεατών κάθε χρόνο να παρακολουθεί τον σπουδαίο αγώνα και την φαντασμαγορική συναυλία στο ημίχρονο. Φέτος ολοκληρώνεται η επετειακή 100η σεζόν του NFL και ο μεγάλος τελικός διεξάγεται στο Hard Rock Stadium, στο Μαϊάμι. Διεκδικητές του 54ου τροπαίου είναι οι Κάνσας Σίτι Τσιφς και οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς.

Για να διαπιστωθεί ποιά είναι ο καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Super Bowl πραγματοποιήθηκε έρευνα στις παρακάτω 16 διαφορετικές ιστοσελίδες στοιχήματος:

 • bet365
 • BetRebels
 • Betshop
 • Betstars
 • Bwin
 • Championsbet
 • Goalbet
 • Interwetten
 • Netbet
 • Novibet
 • Pamestoixima
 • Sportingbet
 • Stoiximan
 • Tipbet
 • Vistabet
 • WinMasters

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε εστίασε στις Super Bowl  αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές. Μετρήθηκαν οι αποδόσεις για νικητή, οι αποδόσεις στα χάντικαπ, στα Over/Under, στο αποτέλεσμα ημιχρόνου, στον MVP και στους σκόρερ (first & anytime).

H έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 22 ως τις 23 Ιανουαρίου του 2020. Έκτοτε οι αποδόσεις και οι αγορές μπορεί να έχουν τροποποιηθεί από τις στοιχηματικές.

Οι καλύτερες αποδόσεις για το Super Bowl 2020

H Sportingbet συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Super Bowl. Αυτό διότι προσφέρει τη χαμηλότερη γκανιότα σε αποδόσεις νικητή, τη χαμηλότερη γκανιότα σε αποδόσεις Over/Under, τις #3 αποδόσεις για MVP, τις #3 αποδόσεις για πρώτο σκόρερ στον αγώνα και τις καλύτερες αποδόσεις για anytime σκόρερ στον αγώνα, ενώ είναι 3η στο συνολικό αριθμό επιλογών για την αναμέτρηση

Η Bwin αναδείχθηκε ως ο δεύτερος (σε ισοβαθμία) καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Superbowl. Διαθέτει επίσης τη χαμηλότερη γκανιότα στις αποδόσεις νικητή, τη χαμηλότερη γκανιότα σε αποδόσεις Over/Under, τις #3 αποδόσεις για MVP, τις #3 αποδόσεις για πρώτο σκόρερ στον αγώνα και τις καλύτερες αποδόσεις για anytime σκόρερ στον αγώνα, ενώ είναι 4η στο συνολικό αριθμό επιλογών για την αναμέτρηση

Η Vistabet αναδείχθηκε ως ο τρίτος καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Superbowl. Όπως και οι παραπάνω στοιχηματικές κατατάσσεται στις ίδιες θέσεις σχεδόν σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες και το άθροισμα της βαθμολόγησής της υστερεί μόλις για δύο πόντους.

super bowl stoixima

Οι καλύτερες Superbowl αποδόσεις 2020

Όλοι οι παίκτες στοιχήματος αναζητούν τις καλύτερες αποδόσεις. Επιθυμούν οι επιλογές τους να επιβραβεύονται με όσο το δυνατόν υψηλότερα κέρδη. Η γκανιότα είναι ουσιαστικά ο αντίπαλος του παίκτη και οι στοιχηματικές με τις χαμηλότερες τιμές γκανιότες κερδίζουν τις προτιμήσεις των παικτών.

Οι bookmakers που αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι σε Super Bowl αποδόσεις είναι η Sportingbet, η Bwin και η Vistabet. Ο λόγος που ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό είναι η χαμηλή γκανιότα που διαθέτουν στις περισσότερες βασικές αγορές του αγώνα. Και οι τρεις παραπάνω bookmakers διαθέτουν τη χαμηλότερη (3.17%) γκανιότα σε αποδόσεις νικητή, τη χαμηλότερη (2,65%) γκανιότα σε αποδόσεις Over/Under και τις υψηλότερες αποδόσεις για anytime σκόρερ.

Οι καλύτερες αποδόσεις χάντικαπ στο Super Bowl

O bookmaker που κέρδισε την πρώτη θέση στις αποδόσεις χάντικαπ για το Super Bowl είναι η Netbet με γκανιότα 3.48%. Στη δεύτερη θέση της σχετικής κατηγορίας κατατάσσεται η winmasters με γκανιότα 3.76 στα χάντικαπ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Pamestoixima με 3.98% αντιστοίχως.

Οι τρεις παραπάνω bookmakers προσφέρουν τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά με χάντικαπ, με τον ανταγωνισμό να υπολείπεται σημαντικά.

Οι καλύτερες Super Bowl αποδόσεις για Over/Under

Στην αγορά για σύνολο πόντων στο Super Bowl οι Sportingbet, Bwin και Vistabet ισοβαθμούν στην 1η θέση με 2.56% γκανιότα στη σχετική επιλογή.

Μάλιστα η διαφορά τους από τους ανταγωνιστές σε αυτή την κατηγορία είναι σημαντική, αφού ο τέταρτος σε βαθμολόγηση bookmaker προσφέρει γκανιότα για Over/Under με 1.08% παραπάνω.

Οι καλύτερες Superbowl αποδόσεις για νικητή Ημιχρόνου

Σε αυτή την κατηγορία ο νικητής είναι ένας και με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό! Η Championsbet προσφέρει την αγορά Νικητής Ημιχρόνου με 0.06% γκανιότα! Σχεδόν μηδενική η προμήθεια του bookmaker σε αυτή την κατηγορία, την ώρα που ο δεύτερος καλύτερος bookmaker για νικητή ημιχρόνου είναι η Interwetten με 2.63%. Ακολουθούν με 4.64% οι bet365 και Goalbet.

Επίλογος

Συμπερασματικά ο καλύτερος bookmaker για στοίχημα στο Super Bowl είναι διπλός. H sportingbet και η bwin κατέγραψαν την ίδια βαθμολογία στην έρευνα με 103 πόντους, ενώ η vistabet ακολουθεί κατά πόδας με 101 πόντους. Συνολικά οι τρεις παραπάνω στοιχηματικές προσφέρουν τις καλύτερες Superbowl αποδόσεις.

Πίσω από την κορυφαία, σύμφωνα με την ενδελεχή έρευνα, τριάδα ακολουθούν σε βαθμολόγηση η winmasters και η bet365. Η winmasters σε αρκετές κατηγορίες βαθμολογήθηκε ακριβώς πίσω από την πρώτη τριάδα με πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, ειδικά στους σκόρερς. Η bet365 αναδείχθηκε #1 σε ποικιλία επιλογών. Διαθέτει τις περισσότερες αγορές για το μεγάλο παιχνίδι. Η ποικιλία συχνά προτιμάται από τις τιμές.

Αυτό που ξεχώρισε σε όλη την έρευνα ήταν η σχεδόν μηδενική γκανιότα (0.06%) που προσφέρει η Championsbet για Νικητή Ημιχρόνου. Ξεχώρισε διότι οι τιμές των ανταγωνιστών στη συγκεκριμένη αγορά απείχαν σημαντικά.

Ο μοναδικός bookmaker που ξεπέρασε τις 150 αγορές για το Super Bowl ήταν η bet365. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε αρκετές ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα (22-23 Ιανουαρίου), πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα οι bookmakers θα εμπλουτίσουν τον αριθμό αγορών τους όσο πλησιάζει το σημαντικό γεγονός.

Με 100+ αγορές εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερις bookmakers. Συγκεκριμένα η Sportingbet, η Bwin, η Vistabet και η Betrebels.

Εν κατακλείδι, οι bookmakers της ελληνικής αγοράς θα πρέπει να εμπλουτίσουν τις αγορές τους για το Super Bowl. To NFL παραμένει σχετικά άγνωστο στο ελληνικό κοινό, σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως αρκετές στοιχηματικές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα πιο ελκυστικό πακέτο στις Super Bowl αποδόσεις 2020 και ειδικότερα να προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία. Υποσημείωση και πάλι ότι η έρευνα διεξήχθη πάνω από μία εβδομάδα πριν τον αγώνα και ίσως η τελική εικόνα να διαφέρει σημαντικά σε κάποιες στοιχηματικές.