Στην κορυφή των πονταρισμάτων η Μπενφίκα!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (04/06) έχει αρκετούς αγώνες. Το πρωτάθλημα Πορτογαλίας ξεχωρίζει, αλλά δεν είναι μόνο του. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Στην πτώση αποδόσεων αρχικά, ξεχωρίζει μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Αρμενίας. Η Νόα υποδέχεται την Αλασκέρτ και ο «άσος» έπεσε από το 3.04 στο 2.90. Από εκεί και πέρα, οι μεγαλύτερες αλλαγές έγιναν στην δεύτερη κατηγορία της Τσεχίας. Συγκεκριμένα, στον αγώνα Βιτκόβιτσε – Μπρνο, είναι το «διπλό» που κατηφορίζει. Από το αρχικό 1.52 έχει φτάσει πλέον στο 1.34. Στο άλλο ματς της ημέρας στην Τσεχία, η Ντούκλα Πράγας φιλοξενεί τη Βίσεχραντ. Εδώ είναι η νίκη των γηπεδούχων που πέφτει. Ειδικότερα, από το 1.28 βρίσκεται τώρα στο 1.21.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, κυριαρχεί το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση εντοπίζεται το Μπενφίκα – Τοντέλα. Ο τζίρος του αγώνα έχει φτάσει τις 203.175€ και το 96,39% «έπεσε» στον «άσο». Στη δεύτερη θέση της σχεικής λίστας, βλέπουμε το Σμολέβιτσι – Γκοροντέγια. Πρόκειται για ένα ματς από τις ρεζέρβες Λευκορωσίας. Μέχρι τώρα έχουν στοιχηματιστεί 40.905€, με το 83,64% να πηγαίνει στον «άσο». Στην Πορτογαλία πάλι, η Μαρίτιμο παίζει εντός έδρας με τη Σετούμπαλ. Έως τώρα, έχουν παιχτεί 33.865€ στον αγώνα. Εξ αυτών, το 46,38% κατευθύνεται στην ισοπαλία!

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα