ΗΠΑ

Προγνωστικά NBA: Με το αρνί στο χέρι!

Δημοσίευση: Κατηγορία: ΗΠΑ
nba playoffs προγραμμα αποτελεσματα αγωνες

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις ημέρες του Πάσχα! Πάμε να δούμε τα αποψινά παιχνίδια, αφού οι Αμερικανοί δεν έχουν ρεπό (σχεδόν) ποτέ!

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.                                                                                        

[02:30] ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ (50-32) – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ (47-35)

Οι Νικς πέρασαν από τους Σίξερς με 4-2. Συγκινητικός ήταν για τους νεοϋορκέζους ο Μπράνσον που τελείωσε την σειρά με 35,5 πόντους και 9 ασίστ ανά παιχνίδι. Θετικός ήταν και ο Χαρτ που μέτρησε 16,8 πόντους και 12,3 ριμπάουντ με 46,2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Οι Πέισερς επικράτησαν των Μπακς με 4-2, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του Γιάννη. Κορυφαίος για την ομάδα της Ιντιανάπολις ήταν ο Σιακάμ που είχε 22,3 πόντους και 8,8 ριμπάουντ μ.ο, με τους Τέρνερ (19,2 πόντους και 7,2 ριμπάουντ) και Χαλιμπέρτον (16 πόντους και 9,3 ασίστ) να ακολουθούν. Πλήρεις θα αγωνιστούν απόψε οι Νικς. Για τους Πέισερς αμφίβολος είναι ο Χαλιμπέρτον.

[05:00] ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ (57-25) – ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ (56-26)

1ο παιχνίδι: Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 99-106

Οι Τίμπεργουλβς έκαναν με το καλημέρα το μπρέικ και έβαλαν σε σκέψεις τους πρωταθλητές που έχουν να χάσουν 1ο παιχνίδι σειράς από το 2022. Για ακόμη μια φορά ήταν πολύ καλοί αμυντικά βάζοντας δύσκολα στον Μάρεϊ που τελείωσε το ημίχρονο χωρίς πόντο. Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Έντουαρντς που σημείωσε 43 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ, έχοντας 17/29 εντός πεδιάς. Θετικός ήταν και ο Τάουνς που πρόσθεσε 20 πόντους. Για τους σβόλους κορυφαίος ήταν ο Γιόκιτς που τελείωσε το παιχνίδι με 32 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, έχοντας όμως και 7 λάθη. Αμφίβολος είναι για τους Νάγκετς ο Μάρεϊ. Πλήρεις θα αγωνιστούν απόψε οι Τίμπεργουλβς.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord


👉 Στο Betarades.gr έχεις τα πιο δυνατά προγνωστικά για τους NBA αγώνες της ημέρας:

✍️ Προγνωστικά NBA
🏀 NBA αγώνες σήμερα
📆 Πρόγραμμα NBA
Αποτελέσματα NBA
📊 Βαθμολογία NBA
👕 Ρόστερ Ομάδων NBA
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για NBA