Σε πτώση το “διπλό” της Εθνικής Ελλάδας

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Μαυροβούνιο να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε πώς μεταβάλλονται οι αποδόσεις και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Μεταβολές αποδόσεων

Από το φιλικό Μαυροβούνιο – Ελλάδα προκύπτει η μεγαλύτερη πτώση, η οποία σημειώνεται στο “διπλό” της Εθνικής μας, καθώς από το 2.40 η νίκη της έχει πέσει στο 1.91. 

Περνάμε στις μικρές κατηγορίες της Αργεντινής, όπου πέφτει ο άσσος στο Αγροπεκουάριο – Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια. Συγκεκριμένα, είχε αρχικά απόδοση 2.30 και τώρα πια έχει κατέβει στο 2.00.

Τελευταίο παιχνίδι είναι το φιλικό Ανδόρα – Γρενάδα.  Εδώ υπάρχει πτώση στην ισοπαλία, καθώς είχε ξεκινήσει σε τιμή 3.20 και έχει αγγίξει το 2.80.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, τον πιο μεγάλο τζίρο έχει το φιλικό Μαυροβούνιο – Ελλάδα, το οποίο έχει συγκεντρώσει 29.054 €, με το 47% να έχει πέσει στο “διπλό”. 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Λεγκανές για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, το οποίο έχει συγκεντρώσει 26.206 € στο σύνολο και εξ αυτών το 48% έχει στοιχηματιστεί στον άσσο.

Επόμενο είναι το φιλικό παιχνίδι Ανδόρα – Γρενάδα στο οποίο έχουν παιχτεί 10.546€, με το 48% να έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.