Πτώση σημείου στο ΟΦΗ – Πανσερραϊκός (19/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, μετά από ένα πλούσιο σαββατοκύριακο, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από την Κολομβία κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Μπογιακά – Αλιάνσα, όπου μεγάλη πτώση παρουσιάζει η τιμή του άσσου. Συγκεκριμένα, άνοιξε στο 2.25 και πλέον είναι στο 1.85 με πτώση 17.8%.

Στην ελληνική Super League τώρα για το παιχνίδι ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε πτώση, αφού από το 4.20 που άνοιξε, πλέον βρίσκεται στο 3.50, με πτώση 16.7%.

Στο Περού τώρα για το παιχνίδι Κομερσιάντες Ουνίδο – Ατλέτικο Γκράου. Εδώ πέφτει ο άσσος, καθώς από το 2.00 έχει φτάσει στο 1.73.

Τζίροι Στοιχήματος

Το παιχνίδι με το μεγαλύτερο ποντάρισμα μέχρι αυτή την ώρα είναι το Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας, που έχει συγκεντρώσει 262.654€. Εξ αυτών το 56% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο

Στη Λα Λίγκα για το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα, που αυτή τη στιγμή είναι στα 145.446€. Από αυτά το σχεδόν 51% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας για το παιχνίδι Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας τώρα, που έχει τζίρο 44.102€ και το 74% περίπου από αυτά έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45