Έρχεται η 1η κλήρωση Eurojackpot για Έλληνες παίκτες με έπαθλο* ως 120 εκ. €

Ανανεώθηκε:
eurojackpot greece ελλαδα κληρωση λοταρια
Photo Credits: IMAGO / Hanno Bode

Ξεκινούν οι καταθέσεις δελτίων Eurojackpot στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Για πρώτη φορά, Έλληνες παίκτες θα συμμετέχουν στις κληρώσεις της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής λοταρίας. Τα έπαθλα* φτάνουν μέχρι και τα 120 εκ. €.

👉 Δείτε όλα τα live νομιμα online casino στην ελλαδα

Σούπερ Προσφορά* Κάθε Μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς παίζεται το Eurojackpot Ελλάδα

Ειδικότερα, η 1η κατηγορία έχει κέρδη από 10 έως 120 εκ. €. Ο παίκτης θα πρέπει να καταφέρει να πετύχει εφτά νούμερα, από τα οποία πέντε ανάμεσα σε 50 νούμερα, από το 1 ως το 50, και τα δύο μέσα από 12, από το 1 ως το 12.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα παιχνίδι που μοιάζει με το Joker του ΟΠΑΠ. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο παίκτης πρέπει να πιάσει δύο joker.

Πότε είναι η Eurojackpot κλήρωση

Οι παίκτες στην Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα δελτία τους για την κλήρωση Eurojackpot από την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Ελσίνκι.

Οι κληρώσεις Eurojackpot πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Η υποβολή των δελτίων σταματά δύο ώρες πιο πριν, στις 19:00. Στο Ελσίνκι γίνονται όλες οι κληρώσεις, εκεί βρίσκεται το αποθετήριο του Eurojackpot.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία κλήρωση την περασμένη Τρίτη (27/02), το Eurojackpot μοίρασε σε δύο παίκτες από 15,5 εκ. €, καθώς είχαν 5+2 επιτυχίες. Επιπλέον, σε τέσσερις παίκτες από 464.200 € για 5+1 επιτυχίες, σε 11 παίκτες από 95,2 χιλ. € για 5+0 επιτυχίες κλπ.

Το μεγαλύτερο έπαθλο* Eurojackpot ήταν 120 εκ. € και δόθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2024. Ενώ πριν από αυτό, το ίδιο ποσό πήρε ένας τυχερός στις 23 Ιουνίου του 2023. Η Ελλάδα αποτελεί τη 19η χώρα που θα συμμετέχει στις κληρώσεις.

Αναμένεται μεγάλο κύμα παικτών

Ο ΟΠΑΠ έχει κάνει γνωστό πως όλα είναι έτοιμα για τις κληρώσεις Eurojackpot. Όλα τα δελτία θα καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι στα επίγεια πρακτορεία. Δεν υπάρχει δυνατότητα για online υποβολή και αυτό ισχύει σε όλες τις χωρές που συμμετέχουν.

Μάλιστα, ο ΟΠΑΠ διαμήνυσε πως προσάρμοσε με κατάλληλο τρόπο όλα τα τυχερά παίγνια με αριθμούς, όπως Joker, Lotto κλπ., ώστε να διαχειριστεί τους επιπλέον παίκτες του Eurojackpot, που αναμένεται να είναι αρκετοί.

Σούπερ Προσφορά* Κάθε Μέρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Pamestoixima logo 2021
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις