* 2η αγωνιστική.

* Under 2,5 τα 4/5 παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους την τελευταία δεκαετία, τα 3 με N/G.

* Στο Απερτούρα: Βέλες Σάρσφιλντ-Πλατένσε 0-1 (29/01).

ΠΛΑΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από τη Ρίβερ Πλέιτ, από τα γκολ των Κολίντιο (7’), Σάλας (39’) και Μπόρχα (90’+1), είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ρονάλντο Μαρτίνες (24’). Από το 75’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του χαφ, Πορτίγιο.

Βουτιά στο ρεαλισμό μετά το όνειρο που έζησε και την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Με άλλον προπονητή, τον Κίλι Γκονσάλες και αρκετά αλλαγμένο ρόστερ, ήταν κατώτερη από τη Ρίβερ, αν και έχει και κάποια βάσιμα παράπονα από τη διαιτησία.

Πολύ δύσκολο το ξεκίνημά της στο Κλαουσούρα, απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της χώρας, τέτοια είναι και η Βέλες Σάρσφιλντ, ασχέτως αν δεν το δείχνει φέτος η βαθμολογία. “Φιέστα” αναμένεται στο πρώτο παιχνίδι στο Βισέντε Λόπες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Απερτούρα, η ομάδα, παρ’ όλο που δεν είναι ακριβώς η ίδια, θα αποθεωθεί από τον κόσμο που αναμένεται ακόμα και να κάνει sold out, ασχέτως αν έχει ήδη παράπονα από τη διοίκηση για τη φυγή του τεχνικού διδύμου Όρσι-Γκόμες και βασικών παικτών στο πρωτάθλημα Απερτούρα.

Τιμωρημένος ο μέσος Πορτίγιο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Στατιστικά

* Τρέχει μίνι σερί με 2 G/G & over 2,5, μετά από 5 συνεχόμενα under 2,5.

* Αήττητη στα 5 τελευταία εντός, κέρδισε μόνο τα 2.

Καλοκαιρινή Προσφορά* 🏖️🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 την Τίγκρε εντός, με τα γκολ των Γκαλβάν (45’) και Ματσούκα (45’+4), δέχτηκε γκολ από τον Σόσα στο 85’ με πέναλτι. Από το 79’ η Τίγκρε έπαιζε με δέκα λόγω αποβολής του στόπερ Άριας.

Ξεκίνησε η… επιχείρηση αναρρίχηση στη συνολική βαθμολογία. Με μια επαρκή εμφάνιση και νίκη επί της Τίγκρε, ανέβηκε στην πρώτη 25αδα στη βαθμολογία και πλέον είναι σαφώς πιο ήρεμη, όσον αφορά την απειλή του υποβιβασμού, που ήταν υπαρκτή σε όλο το Απερτούρα.

Όσο βρίσκεται σε διακοπή το Λιμπερταδόρες, θα πρέπει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί στο πρωτάθλημα, προκειμένου να μπορεί στη συνέχεια να ρίξει βάρος και εκεί. Παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο είναι “βατά”, ασχέτως αν αντιμετωπίζει την εν ενεργεία πρωταθλήτρια, θα παίξει για να νικήσει και όχι απλώς για να μη χάσει.

Σημαντική νέα προσθήκη ο διεθνής με την Κολομβία γκολκίπερ, Άλβαρο Μοντέρο.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε σε 1/6 τελευταία παιχνίδια της, από τη Λανούς εκτός με 2-0.

* Στα 2 τελευταία της, ο αντίπαλος τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

ΠΛΑΤΕΝΣΕ-ΒΕΛΕΣ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ