Πέφτουν διπλά στις “μικρές Αγγλίες”

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μειωμένη η κίνηση στο πρόγραμμα σήμερα, λίγο πριν τους αγώνες με εθνικές ομάδες. Ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον στο κουπόνι ΟΠΑΠ, κυρίως στην Αγγλία. Πάμε να δούμε πώς μεταβάλλονται οι αποδόσεις και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Μεταβολές αποδόσεων

Στη Νάσιοναλ της Αγγλίας πάμε και το Ίστλιχ – Ντάγκεναμ Ρεντ. Εδώ το διπλό είναι αυτό που πέφτει, καθώς είχε ξεκινήσει στο 2.10 και τώρα πια βρίσκεται στο 1.67.

Παραμένουμε στην ίδια χώρα αλλά πάμε στη Λιγκ 2 και το Ρότσντεϊλ – Μάνσφιλντ. Και πάλι η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων υποχωρεί, μιας και εντοπιζόταν στο 3.10 και έχει φτάσει το 2.50.

Επιστρέφουμε στη Νάσιοναλ για το Γέοβιλ – Μπρόμλεϊ. Άλλο ένα διπλό έχει πάρει την… κάτω βόλτα σήμερα. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 2.63 και έχει αγγίξει το 2.20.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα είναι το Πλίμουθ – Τσέλτεναμ για τη Λιγκ 1 Αγγλίας. 82.212 € πιο ειδικά, με το 60% να πηγαίνει στον άσο.

Ακολουθεί το Ρότσντεϊλ – Μάνσφιλντ για τη Λιγκ 2 που είδαμε και πιο πάνω. Έχει τζίρο 47.000 € με το 39% να έχει κατεύθυνση το διπλό.

Για την ίδια κατηγορία έπεται το Πορτ Βέιλ – Έξετερ Σίτι. Αυτό έχει συγκεντρώσει 28.136 € και εξ αυτών το 41% έχει στοιχηματιστεί στον άσο.