Ο Τζούντα Γκαρσία αγωνίζεται ως εξτρέμ και ομάδα του είναι η Ηλιούπολη. Στην Εθνική Τρινιντάντ και Τομπάγκο κλήθηκε για πρώτη φορά το 2018.


Τζούντα Γκαρσία: Το Who is Who

Ο Τζούντα Γκαρσία γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2000 στο Σαν Φερνάντο του Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Όπως και τα τρία αδέρφια του, που είναι επαγγελματίες του αθλήματος, ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο.

Υπήρξε μέλος της ακαδημίας Πόιντ Φορτέν στην πατρίδα του και έπειτα πήγε στην πρώτη της ομάδα, χωρίς να σημειώσει συμμετοχές.

Η ινδική Νερόκα του προσέφερε συμβόλαιο και εκεί αγωνίστηκε τη σεζόν 2020/21 και έπειτα, το καλοκαίρι του 2021, υπέγραψε στην ΑΕΚ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Β ομάδα της Ένωσης, αποχώρησε ως ελεύθερος για την ΦΚ Παρτιζάνι.

Έξι μήνες αργότερα και τον Ιανουάριο του 2026 επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας στην Ηλιούπολη, μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και έχει 15 εμφανίσεις και τρία γκολ.