* 10η αγωνιστική.
* G/G οι 3/4 τελευταίες συναντήσεις τους.
* Δεν υπάρχει νίκη γηπεδούχου στα μεταξύ τους ματς εντός δεκαετίας.
* Μίνι κλάσικο της Κόρδοβα, με όχι πολύ μεγάλη αντιπαλότητα.
ΤΑΓΕΡΕΣ
Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με τη Σαν Λορένσο εντός, χωρίς σκορ.
Όχι το ιδανικό αποτέλεσμα η “λευκή” ισοπαλία με τη Σαν Λορένσο στο “Κέμπες”. Μολονότι η αντίπαλος ως μέγεθος είναι κατηγορηματικά πολύ μεγαλύτερος, στην κατάσταση που βρίσκεται και στην έδρα της, ήταν σίγουρα εκείνος που έμεινε περισσότερο ικανοποιημένος από του αποτέλεσμα.
Μέτρια πολύ η παρουσία της ως τώρα και αυτό απεικονίζεται πλήρως σε όλες τις βαθμολογίες, όπου είναι στη μέση του πίνακα. Χρειάζεται μια νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι που ξεπερνάει τα βαθμολογικά πλαίσια σημασίας, ούτως ώστε να αποκτήσει ηθικό και να αρχίσει να κερδίζει και παιχνίδια που θεωρητικά είναι μεγαλύτερου βαθμούς δυσκολίας, ιδίως εκτός έδρας.
Με τα δύο νέα αποκτήματα στην αποστολή, τον αριστερό μπακ Μαϊδάνα και τον μέσο Κριστάλδο.
Στατιστικά
* Under 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, τα 4 με N/G.
* Ηττήθηκε σε 1/5 τελευταία εντός, κέρδισε τα 3.
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-2 εντός έδρας από την Ουνιόν Σάντα Φε, από τα γκολ των Ταραγόνα (43’) και Ντελ Μπλάνκο (55’), είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ραφαέλι στο 48’.
Πρώτη ήττα με την Ντιέγο Φλόρες στον πάγκο, στο τρίτο παιχνίδι του νέου κόουτς, μετά από ένα 2/2. Το εντυπωσιακό είναι πως όλα τα παιχνίδια αφότου ανέλαβε ο Φλόρες τα έδωσε εντός, εκτός δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.
Δύσκολη συνθήκη το πρώτο εκτός, το οποίο έχει και αρκετά μεγάλη αξία γοήτρου, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες βρίσκονται και στον ίδιο όμιλο και κοντά η μία με την άλλη βαθμολογικά. Ξεκάθαρο πως θα είναι η πιο ικανοποιημένη πλευρά από μια πιθανή ισοπαλία, αν τα καταφέρει, αυτή θα είναι η πρώτη του Φλόρες γενικά, το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα αποκτήσει για πρώτη φορά φέτος απόσταση δύο νικών από την τελευταία θέση της συνολικής βαθμολογίας, όπου είναι η Νιούελς με τρεις βαθμούς.
Στατιστικά
* G/G τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.
* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 3 τελευταία.