Οικονομολόγος έκλεψε 4,6 εκ. $ για να τα παίξει στο στοίχημα

Ανανεώθηκε:
στοιχημα νεα ειδησεις
Photo Credits: iStock

Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από πελάτη του για παίξει στοίχημα υπεξαίρεσε ένας οικονομολόγος.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Αποκλειστικό!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συκεκριμένα, πήρε 4,6 εκατομμύρια $ από επενδυτικό λογαριασμό πελάτη του και ξόδεψε τα χρήματα κυρίως σε αθλητικά στοιχήματα. Και όταν πιάστηκε, ομολόγησε την ενοχή του.

Ο δράστης είναι ο Christopher Turean, που εργαζόταν στη Valeo Financial Advisors στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ. Μάλιστα, η εταιρεία αποκάλυψε απολύθηκε για υπεξαίρεση κεφαλαίων πελατών σε δημόσια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Turean έκλεψε συνολικά 4.692.500 $ από έναν πελάτη, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά. Από τον Ιούλιο του 2019, τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε δόσεις σε μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, την SCNT, που ελεγχόταν από τον Turean. Και έπειτα από εκεί στον προσωπικό του λογαριασμό.

Στο μεταξύ, ο πελάτης ενέκρινε τις μεταφορές επειδή πίστευε ότι ο Turean ενεργούσε προς το συμφέρον του, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Καθώς έλεγε στο θύμα ότι τα λεφτά επενδύονταν σε ακίνητα. Παρείχε ακόμη και ψευδή έγγραφα για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του.

Πέρα από το να παίζει στοίχημα, ο Turean χρησιμοποίησε περίπου 1 εκατομμύριο $ από τα χρήματα για να αποπληρώσει δάνειο κατοικίας.

Η κατηγορία της απάτης που διέπραξε τον φέρνει αντιμέτωπο με ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Αποκλειστικό!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ